Dagon Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 A czasami ZongDlatego są te ciągłe poszukiwania upragnionego Graala Choć ja chyba go znalazłem, chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Dlatego są te ciągłe poszukiwania upragnionego Graala Choć ja chyba go znalazłem, chyba Sciemniasz Tomek, sciemniasz Ja tam Tobie nie wierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Dlatego są te ciągłe poszukiwania upragnionego Graala Choć ja chyba go znalazłem, chyba Kilkakrotnie, też się myliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Sciemniasz Tomek, sciemniasz Ja tam Tobie nie wierze Czyli co mi jeszcze zostaje Pawełku? K2? A fee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Czyli co mi jeszcze zostaje Pawełku? K2? A fee Zobaczysz ja tam Was wszystkich zakasuje Po nowym roku wyskakuje z takim blankiem: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Tylko pamiętaj, uchwyt na cięte arbory :lol: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Tylko pamiętaj, uchwyt na cięte arbory :lol: I jak domyslam sie kolega mieszka w Londynie to nie obejdzie sie bez przelotek Essex, wszak to obok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Zrobi sie zrobi i arbory Bujo nie smiej sie... do Essex rzut beretem Ale serio mowie, tego patyka bede przerabial po nowym roku Sentymentalny kijaszek dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 (edytowane) Czekam Pawełku, czekam na to cudo Tylko nie wkładaj mu w dupkę za dużo ołowia bo dostanie dziwnych drgawek Edytowane 13 Listopada 2014 przez Tomas81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Nie no, tylko full wypas komponenty Zadnych dziwnych usprawnien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Czyli torzy, top flor i Gudebrod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 A jak! Smiej sie smiej, ja na to w PL jeszcze ryby do tej pory lowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Jakie łowisz ryby, jakie ryby? Chyba cierniki pelagiczne Przecież tu w PL rybów ni ma, powiedział kierownik lodowiska hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Jakie łowisz ryby, jakie ryby? Chyba cierniki pelagiczne Przecież tu w PL rybów ni ma, powiedział kierownik lodowiska hahaha Male Jazgarz master Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Male Jazgarz master Ooo nie znam... A smaczny? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Dobra koncze tego off-topa w tym off-topowym watku Pozdro dla Wszystkich! Bamboo rods rulez!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi