misiek116p Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Witam. Od jakiegoś czasu mój syn (5 lat) został mega fanem kas fiskalnych. Został już nawet napisany list do Świętego Mikołaja, a ja chciałby jeszcze zaoszczędzić Juniorowi zderzenia z brutalną rzeczywistością. I z tym właśnie zwiazane jest moje pytanie: Czy jest możliwość kupienia uszkodzonej, lub używanej. I jeżeli ktoś z was takową posiada proszę o kontakt na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 jest taka opcja tylko po 21.11 Bo kumpel ogarnia właśnie sprzęt w Chinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=kasa+fiskalna&bmatch=seng-v8-p-aur-nwatch-4-prz-1106&buyUsed=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Zapomniałem dodać, że zabawka nie wchodzi w grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 (edytowane) Ja na Twoim miejscu martwilbym sie nie zakupem samej kasy, ale o "kasę":D Przecież młody wydawać tez czymś bedzie musiał Jak zabawki nie wchodzą w gre to banknoty z monopoly nie przejdą Edytowane 13 Listopada 2014 przez dekosz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Misiek , jestem pod wrażeniem świadomości obywatelskiej w twoim domu. Ja mam ponad 40lat i cały czas nie wyszedłem z okresu fascynacji szarą strefą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Jestem patriotą płacę podatki... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 (edytowane) To jeszcze jak zaplanujesz zejście przed 67 rokiem życia rodzina dostanie za Ciebie Order Budowniczych Polski Ludowej. Tak swoją drogą to rozważ zakup łoma/łomu, po co dawać komuś rybę jak można "wędkę". Edytowane 14 Listopada 2014 przez Piotrek Sukingaad 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Z tego co się orientuję to po zamknięciu działalności gospodarczej kasa fiskalna staje sie bezużyteczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 A łom nie, proste rozwiązania są najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Dzieci szybko rosną. Za parę lat Maly Misiek będzie mógł obliczyć podatek od każdego kieszonkowego a dodatkowo wystawić Staremu fakturę VAT i ulżyć rodzicom w niedoli. Jak Mlody będzie rozgarnięty to szybko założy fundację i wypierze dowolną ilość pieniędzy z darowizn , w ten sposób przysłuży się całej rodzinie i bliskim znajomym. Przy odpowiednich obrotach łatwo będzie ciągnąć kredyty na zakładkę i montować oscylatory , a umiejętnie inwestując przenosić obowiązek podatkowy na następne lata praktycznie w nieskończoność. Słusznie robisz Misiek. Dzieciom trzeba wpajać dobre nawyki od najmłodszych lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi