arhuku Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Panowie, prośba o pomoc w wypełnieniu ankiety do pracy magisterskiej (w jęz. angielskim) mojej dziewczyny Agi. Zajmuje to dosłownie kilka minut. https://A1Surveys.com?s=LIOOFO_644a6798 Będę wdzięczny za pomoc PS. Gdyby ktoś chciał to podsunąć żonie czy dziewczynie, to podaję też link do wersji dla kobiet: https://A1Surveys.com?s=LIOOIH_7db6eef4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Nie mam nic przeciwko takim ankietom, bo chętnie pomagam, ale mogłeś dodać że ankieta jest w języku angielskim, chyba że chcesz mięć mało dokładne informacje w tej ankiecie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 @Redzi, słuszna uwaga. Dzięki, już poprawiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Spoko, ja wypełnię jutro bo na komórce strasznie mi zamula i czytanie pytań jest upierdliwe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Moja wypełniona A żonie podsunę jutro to sprawdzę jej zdanie w pewnych kwestiach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Poszło. Z pozdrowieniami dla Twej lubej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Dzięki wszystkim za pomoc Materiał ankietowy od mężczyzn już zebrany. Ankiety od pań nadal mile widziane . @Dienekes - dziękuję, pozdrowienia przekażę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi