kofii09 Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 (edytowane) Panowie wygrałem na zawodach takowy kijek, nic o nim nie wiem...okonie lowie na paprochy no i z opadu glowkami 8-10 max 12 g czy ktos mial ten bat lowil nim??? bede bardzo wdzieczy za opinie. szukam na forum czegos ale niestety nic nie znalazlemNazwa Equs RapierNr kat.117 001 225Długość (cm)225Ilość sekcji2Dł transportowa (cm)116C.rzutowy (g)2-12Waga (g)98 Edytowane 14 Listopada 2014 przez kofii09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 (edytowane) Posiadam ten kijek, mimo że krótko to mogę go już polecić, fajny kijaszek na małe woblerki, jak i paprochy. Najciężej jak na razie łowiłem nim twisterami ciut większymi nie wiem z 5-6 cm na główkach 6 g i spokojnie daje rade. Mimo że wklejka, ugina się praktycznie po całości ładnie bez jakiś przesztywnień z tego co zauważyłem. Świetny kijek, bardzo lubię nim łowić ze względu na wagę patyka Edytowane 14 Listopada 2014 przez M4TYY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgadzam się bardzo przyjemny kijaszek, kiedyś miałem okazję trzymać w rękach, na okonia idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kofii09 Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 no to sie ciesze bo juz myslalem ze bedzie to kolejny kij nadający sie do lezakowania w szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Wystaw na giełdzie to zobaczysz zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kofii09 Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 jestem nowy i nie mam jeszcze uprawnien do wystawiania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 To była ironia, jeśli łowisz okonki to zostaw sobie, udana konstrukcja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Powiem więcej.Konstrukcja bardzo,ale to bardzo udana !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Ktoś ma tego 1,5-7 200 cm ? Jaki dół ogarnia komfortowo z pełnym czuciem opadu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi