FRS1985 Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Witam rzeszę "nie trzecią:" Mam możliwość kupna i jako jednostka niezmotoryzowana obnoszę się z zamiarem kupna owej wędki http://www.skittfiske.no/Avdelinger/FISKEUTSTYR/Stenger/Haspelstenger/Fenwick/Aetos/Fenwick-Aetos-8--4-22g-Haspelstang---4-delt-149022-p0000080433 Ktoś widział , miał luba ma ? zależy mi na wygodzie pieszych wędrówek po górskim terenie gdzie 2u skłąd zdecydowanie jest ciężarem. Prosze o wszelakie opinie i jak 4 składy mogą się odbić na tym patyku.\\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 http://www.skittfiske.no/Avdelinger/FISKEUTSTYR/Stenger/Haspelstenger/Fenwick/Aetos/Fenwick-Aetos-8--4-22g-Haspelstang---4-delt-149022-p0000080433 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Sorrki a za offa ale się ostatnio rozglądam za trawelkiem pod sandacza a wszystkie jakie miałem w ręku to raczej wolne, woblerowe kije. Ciekaw jestem opini bo widzę wśród zalinkowanych coś co mi wstępnie wygląda na to czego szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 kolego od ofa rzuc okiem na okume black rock. ja mam wersje do bodaj 35g i wg mnie akcja jest szybka (wedka jest na pewno mniej wiotka od 2sklada shimano vengance z pierwszej biales seri o tym samym CW i zdecydowanie sztywniejsza od travela vengance czarnego rownierz o podobnym cw.). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Czyli nikt tego Fenwick'a nie "sprobowal"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi