tom998 Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Witam koledzy Mam zamiar zacząc przygodę z jerkowaniem i nie mam pojęcia jaki kręcioł wybrać wędkę którą kupiłem to savage gear do 110 z pazurem, a z kręciołem mam dylemat co mi polecacie na początek? budrzet tak do 500 zł pozdrawiam i dzieki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Jest c3 na gieldzie i masz spokoj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 (edytowane) Mi lepiej leży niski profil, chociaż nie mam małej łapki, poszukaj Okumy VS'a. Mniejszy budżet a druga szpula w zapasie. Edytowane 14 Listopada 2014 przez Pavko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 (edytowane) Daiwa: Tatula, AlphasShimano: Curado 201 E i D, Citica 201 E i DAbu: C3/C4 , RevoI masę innych. Poczytaj trochę. Ja również wolę niski profil. Okraglaki tylko do trolla.Moje stadko to Alphas, Curado 201 DHSV i Tatula. I C3 6601 i C4 5601 do trolla. I nic więcej nie potrzebuję. Docelowe multiki na ten moment Edytowane 14 Listopada 2014 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Witam Na początek żeby się nie zarazić kup porządna używkę bo jak kupisz tani mul tik to zrezygnujesz.Poczytaj na forum jest dość dużo postów.Obecnie używam ABU STX 3 Generacja po małym defekcie multika i wymianie w servisie jak na razie jest dla mnie bardzo dobry .Obsługuje tak max 40 g i nie próbuje więcej i do tego kijek Talon 64hm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Do tej gramatury przynęt na jaką wskazuje wędka dobrze może sprawdzić się staruszek daiwa procaster 100hl:http://jerkbait.pl/topic/39537-daiwa-procaster-100hl/?fromsearch=1Jak dobrze poszukasz możesz zamknąć się w połowie budżetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Weź tego: http://www.multiplikator.pl/forum/index.php?topic=12435.0 na pewno wytrzyma takie klocki, no i cena - jak za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom998 Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Dziekuję koledzy i pozdrawiam i oczywiście dużych,, kabanów '' życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius1 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Rowniez polecam okume Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 ...na ten momentDobrze, że to dodałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Witam Na początek żeby się nie zarazić kup porządna używkę bo jak kupisz tani mul tik to zrezygnujesz.Poczytaj na forum jest dość dużo postów.Obecnie używam ABU STX 3 Generacja po małym defekcie multika i wymianie w servisie jak na razie jest dla mnie bardzo dobry .Obsługuje tak max 40 g i nie próbuje więcej i do tego kijek Talon 64hm.Zdecydowanie popieram kolęge na pierwszy multik dwa lata temu kupiłem Okumę aveo i stwierdziłem co jest w tym fajnego to porazka na jakis czas odpusciłemale wróciło ,kupiłem Abu revo sx 1 i to inny świat !!!Rzuty ,kontrola ,to się da zrobić i mieć przyjemność z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 http://allegro.pl/kolowrotek-abu-garcia-revo-sx-hs-l-i4898343280.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztyniak Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Tak jak koledzy polecam niski profil na początek Abu sx stx 1 lub 2 gen i będziesz na pewno zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Jest wiecej tego - procaster rojo, vento, tatula, curado, citica, scorpion i pare pewnie by sie jeszcze znalazlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Jest wiecej tego - procaster rojo, vento, tatula, curado, citica, scorpion i pare pewnie by sie jeszcze znalazlo Jak to mówiła moja polonistka..."szeroki wachlarz alternatyw"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 no ba dla chcącego nic trudnego Wystarczyć chcieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 (edytowane) To Abu wg opisów:Przystosowany do pracy z przynętami 7- 40 gramNie siądzie za szybko przy 100-gramowych wabikach? edit:znalazłem wypowiedź chłopaka który stosuje SXa do ciężkiej jazdy 60-120g od ok 3 lat i śmiga ładnie.A podczas szukania gdzieś śmignęło że konstrukcje SXa i STXa są zbliżone. Edytowane 16 Grudnia 2014 przez Drac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi