croock Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 we Wrocławiu na końcu świata (ul. Paprotna) otwarto niedawno browar Prost (http://www.browarprost.pl/) Super! 7 rodzajów piwa, bardzo ciekawe smaki + klimatyczna sala / pub. z uwagi na lokalizację świeci pustkami, ale browar można brać na wynos - Wrocławianom polecam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 (edytowane) W związku z tym co się dzieje w Polsce, nie da się żyć na trzeźwo, dlatego dzisiaj palnę sobie takie piwko polityczne PIS and love w stylu peated imperial stout. Ekstrakt 24,5, 10,5% alko i do tego slod whisky zapowiada się mega ciekawie. Miłej soboty Pozdrawiam PS etykieta mistrzostwo świata jak dla mnie Edytowane 12 Grudnia 2015 przez dekosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Pianka na tanim piwku z Lidla kilka minut po delikatnym nalaniu. Piwo czeskie. Tylko zdjęcie na opak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzwierzak Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Chwilę temu bawiłem się w samodzielne warzenie piwa w domowych warunkach. Polecam bardzo. Ciekawe gatunki i smaki można uwarzyć. O satysfakcji nie wspomnę :-). Jedyny minus to znacznie zwiększone spożycie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Chwilę temu bawiłem się w samodzielne warzenie piwa w domowych warunkach. Polecam bardzo. Ciekawe gatunki i smaki można uwarzyć. O satysfakcji nie wspomnę :-). Jedyny minus to znacznie zwiększone spożycie :-)Jeśli lubisz samodzielnie warzyć napój z pianką, to nie hamuj się, jeszcze satysfakcję masz przy tym. A o zwiększone spożycie nie martw się, pomożemy ograniczyć.A w zasadzie wyręczymy, nie musisz nawet próbować tego co nawarzysz , ocenimy jak należy i popracujemy wspólnie nad smakami !Z piw, które ostatnimi czasy spożywałem, najbardziej smakował mi "Rohozec Skalak". Śmieszne jest, że "skalak" po czesku, to po prostu "krąp".A więc autentycznie-krąp smakuje wybornie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Dawno nic tu nie było, więc odświeżam z motywem nieco wędkarskim Bardzo przyjemne pszeniczne piwko, chmielone ofc hamerykańsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 to i ja przy okazji: Browar Miedzianka pod Jelenią Górą - świetne i do tego na miejscu knajpa z dobrym jedzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 to i ja przy okazji: Browar Miedzianka pod Jelenią Górą - świetne i do tego na miejscu knajpa z dobrym jedzeniem.Ostatnio przetestowałem "Cycucha Janowickiego"-bardzo przyjemne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 (edytowane) Oj Panowie ... to ja polecam co nie co ode mnie z Olsztyna ... http://browarkormoran.pl/Nasze-piwa.html W szczególności, dla smakoszy porterów ... Edytowane 31 Marca 2016 przez Robert Crocker 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Browar warownia Uitu pitu i jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Kormoran to dobre piwka, ale tego jeszcze nie spotkałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Bart koszt 22pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 (edytowane) Limitowana edycja. u mnie kilka butelek leżakuje w piwnicy .... Edytowane 31 Marca 2016 przez Robert Crocker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Z piwerek Kormorana jakie do tej pory piłem zdecydowanie w czołówce są : WitbierPLON - zielony A takie cuś piłem ostatnio i też smakowite : Śmietankę z tej serii też polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Widać do mojej wioski za daleko z warowni Powrót Króla mi się podoba, mają ludzie fantazję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Śmietankowe też w tym klimacie :-D Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Polecam American IPA i Warmińskie Rewolucje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Oba kosztowałem i Warmińskie Rewolucje bardzo dobre IPA szczerze mówiąc to nie pamiętam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Rewolucje pijam dość regularnie, IPA od czasu do czasu, faktycznie bardzo zacne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 To jeszcze taka zdaje się belgijska petarda. Wiedzą co robią :-) Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Polecam American IPA i Warmińskie Rewolucje Warmińskie Rewolucje, tak jak prawie wszystkie Kormorany są ok. Z wyjątkiem właśnie American IPA, według mnie oczywiście. Zachęcony jakimś wcześniejszym wpisem, zakupiłem kilka butelek przed paroma miesiącami. Wypiłem jedno, więcej nie dałem rady. Wyraźnie w smaku, dominowało odczucie jakiejś sztucznej goryczki. Może na to miał wpływ, kończący się okres przydatności do spożycia? Być może, reszta stoi w spiżarni, już przeterminowane, muszę wyrzucić.To trochę dziwne, bo pozostałe piwa "Kormoran" są dobre lub bardzo dobre, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Może faktycznie już zestarzało się. Ja tam lubię tę IPA'ę czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Uitu pitu jest to ipa na chmielu citra. Fajny posmak greifruta i paru cytrusów okraszone ibu 67 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 (edytowane) Ja tam tradycjonalista jestem. Żadnych nut cytrusów, orzechów czy innych warzywo-owoców. To nie wino czy nalewka. Alkoholu też nie za dużo. Edytowane 31 Marca 2016 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Oj Godskiiii, masz prawo ale daleko temu twierdzeniu do rzeczywistości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi