ezehiel Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Godski pijesz Jacka Daniela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 (edytowane) Nie wiem czy pojawił się już tutaj ten kanał, ale naprawdę warto go śledzić . https://www.youtube.com/user/kopyr79 Poza tym co do tematu, to jak macie gdzieś możliwość spróbować piwo Cechowe IPA , biedronkowe, to warto, bo nie było drogie.. Jakoś latem to było w tym sklepie, a teraz nie mogę znaleźć, a było całkiem dobre. Edytowane 31 Marca 2016 przez MATIG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Godski pijesz Jacka Daniela?Nie lubię łychy. Jeśli już to koniak. A już drinki typu łycha z Colą czy czysta z pomarańczowym odpadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Jack Daniels to burbon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 (edytowane) To odmiana whisky a dokładnie irlandzkiej whiskey. Nie znam się ale trochę przed chwilą poczytałem. Temat nie o tym.Popatrz na butelkę. Edytowane 31 Marca 2016 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Jack Daniels to burbon...Bourbon ?Z resztą, pijąc z colą, czy sprit'em i tak nie wyczuje się różnicy między szkotem, irlandczykiem, bourbon'em czy SC No może trochę słodsze będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 A ja dzisiaj przyjąłem American IPA z Podróży Kormorana i Scout- czyli Double Wheat IPA. Jedno i drugie dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 (edytowane) Z podróży Kormorana oczywiście w mojej opinii "Weizenbock" jest raczej średni. A tu takie wspomnienia z wakacji ;-) Edytowane 31 Marca 2016 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Jedno z pierwszych ... Na gorąc w sam raz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 No dlatego zostało odpalone bo gorąc był :-) Zawsze mam jedno w apteczce podręcznej ;-) Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Jest jeszcze Rześkie ale osobiście wolę to pierwsze ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 U mnie kupno Imperium Prunum jest niestety niemożliwe A odnośnie jeszcze "Podróży Kormorana". Wszystkie piwa z serii bardzo stylowe, aczkolwiek Bocków nigdy za bardzo nie lubiłem. Za to Wietbier, czy Coffe Stout po prostu fantastyczne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Mój ulubiony stout to Sweet Cow z AleBrowar ... ale szukam czegoś jeszcze bardziej mlecznego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 A ja się napiję przed obiadkiem na pobudzenie apetytu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 "Atak chmielu" kultowy Z racji dzisiejszego Gran Derbi, na wieczór czekają już Lwówek Jankes, Blady Witek (Reden) i Otwarcie Sezonu (Browar Trzech Kumpli). Ja już chcę 20:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetsu Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Polski Chmiel z browaru Sulimar (dostępne w żabce) lub Budweiser Budwar (dostępny w lidlu) czeskie piwko i zawsze dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 (edytowane) U mnie dzisiaj raduga zawitała w szklance. Bardzo fajne piwo. W aromacie dominują cytrusy, w smaku mocno palone,gęste, oleiste z krótką, ale całkiem mocna palono-cytrusowa goryczka. Delikatnie czuć też alkohol po ogrzaniu. Czołówka polskich black ipa moim zdaniem. Może stawać w szranki ze Śrupem, czy Black hope. Edytowane 2 Kwietnia 2016 przez dekosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Dzisiaj degustacja Polish Double IPA z Browaru Brodacz, czyli Wiesław Wszywka poleca 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 U mnie dzisiaj czarna moc na wieczór Portery z 2014 roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 I po degustacji Komes to mistrzostwo swiata. Alkohol ułożony idealnie, aromat to gorzka czekolada,kawa i palonosc. W smaku wytrawne, kawowe, czuć suszona śliwkę i kakao. Wszystko kończy palono-czekoladowa goryczka. Wchodzi bardzo szybko i gładko, a to 9%. Po dwoch butlach szumi już w glowie jak na kutrze Ris odlozony na późniejszą degustacje, myślę, że dodatkowe prawie 12% alkoholu mogłoby przenieść mnie na ciemna stronę tego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Ja po rowerze regeneruję siły czymś takim. Kupiłem z ciekawości ale dupy nie urywa... narazie :-D Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 (edytowane) Dla tych co lubią milk stouty ... http://piwoteka.pl/pl/p/Piwoteka-Gabinet-Iluzji/5473 Edytowane 17 Kwietnia 2016 przez Robert Crocker 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 absolutny top 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybnycasanova Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Byłem w browarze Tyskie i w Żywcu nie dość że lane piwo na miejscu kosztuje 6 zł to jeszcze niedobre. Ja piję Perłę i to tylko w wymiennych brązowych butelkach, lub piwo z prywatnych małych browarów. https://www.youtube.com/user/kopyr79oj perełka zdecydowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Przeglądając ten wątek, dochodzę do wniosku, że piwa regionalne chyba na dobre zadomowiły się już w domach większości z nas :-) W sumie nie ma co się dziwić, bo są po prostu lepsze w smaku :-) Pamiętam jak parę lat temu pierwszy raz spróbowałem Ciechana Lagerowe, to od tego czasu wszystkie Ż..., T..., i L... smakowały mi jak popłuczyny bo butelkach :-) z czasem i Ciechan już zpowszedniał :-) Z większych browarów jak dla mnie jeszcze Pilsner Urquell trzyma fason i w Biedrze jest w dobrej cenie. Reasumując doszedłem do wniosku, że im dłuższa przerwa od wypicia ostatniego piwa, tym to pierwsze po przerwie smakuje najbardziej :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi