pawlica Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Widzę w watku pare butelek z Belgijskich browarów. Jak Panowie wrażenia? ''"Tripelki" robią robote?? zdrówko! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 mam w kolekcji "ciężki ładunek" z Browaru zakładowego który ma 99 IBU tutaj juz chyba ryjek wykręci hehe Lubuskie jeszcze lepiej zaczęło mi smakować jak Eric Dier strzelił bramę z wolnego Nie dygaj, pij na zdrowie. Też byłem "wystarszony" przed produktem z AleBrowar Crazy Mike Double IPA 100 IBU i żyję. I kupuję kolejne Ryjka ni wykręciło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Nie dygaj, pij na zdrowie. Też byłem "wystarszony" przed produktem z AleBrowar Crazy Mike Double IPA 100 IBU i żyję. I kupuję kolejne Ryjka ni wykręciło.Faktycznie nie było czego się obawiać, Lubuskie IPA mające 75 IBU było o wiele bardziej goryczkowe od ciężkiego ładunku z 99 IBU fajnie mi wczoraj weszło podczas meczu Polska-Irlandia ale później z radości za dużo piwka się polało i dzisiaj główka ciężka była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 W rytmach brata Jakuba na bazie przenicy i słodu jęczmiennego...daje rady;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Widzę w watku pare butelek z Belgijskich browarów. Jak Panowie wrażenia? ''"Tripelki" robią robote?? zdrówko! Pewnie, że robią robotę.Te w butelkach szampanowatych były nawet w sieci sklepów z kropkowanym żukiem w nazwie. No i cena była tam zdecydowanie bardziej do przyjęcia niż "normalna". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Wczoraj do meczu wypiłem american lager z corneliusa. Ameryki to tam nie czuć nic, ale otrzymałem solidnego lagera z mocną jak na styl goryczką raczej od chmielu magnum, trochę zalegajacą, w charakterze ziolowym. Za 2,99 do meczu, czy na grila jak najbardziej polecam. Pity później okocim 4 chmiele nie miał startu do tego piwka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 (edytowane) A mnie wczoraj bardzo na plus zaskoczył Bojan Toporek, fajny taki ziołowy aromat goryczka delikatna i wchodzi aż za dobrze bo przy 6% jest troche zdradliwe. W tej klasie cenowej jak na razie dla mnie w pierwszej trójce z Kormoranem jasnym i Warmińskimi rewolucjami Na meczu Austria-Węgry degustowałem Hop sasa z Ale browaru, dobre piwko ale chyba chmiel delikatnie gdzieś się ulotnił bo trochę słaby aromat był Edytowane 15 Czerwca 2016 przez Tomek1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 A oprócz wędkarstwa jeszcze takie rzeczy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Wow! Celebrity ! Kiedy będziesz w "Tańcu z Gwiazdami" ? Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Super, gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Szacunek ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 (edytowane) Gratulacje, chętnie spróbowałbym tego świerkowego trunku, jak będziesz miał nadwyżkę to wal na priv Ja dzisiaj na mecz Francja-Niemcy wytoczyłem najcięższe działo czyli Komes poczwórny bursztynowy 10 voltów to trochę dla mnie za dużo, górna granica to raczej 8% chyba, że double IPA wtedy i 10 pewnie by poszło o ile byłby alkohol zamaskowany cytrusami, w komesie żadnej maski nie ma alkohol wali jak z szampona "Sowieckoje igristoje" A tymczasem Deutschland null zu eins Edytowane 7 Lipca 2016 przez Tomek1988 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 (edytowane) Darku (Fido).Mam nadzieję, że znajdzie się jakaś wolna butelczyna Twojego świerkowego dzieła, bo jak tylko się ociepliło, to od razu przypomniało mi się Twoje pszeniczne z kwiatami bzu i....no kurde, to było genialne! Podobnie, jak i pozostałe piwka, które warzyłeś, a miałem swego czasu okazję skosztować... Panowie, ten Człowiek robi takie piwa, że naprawdę wyrywa z kapci... Czapki z głów! A w wolnym czasie w Odrze lubi się zanurzyć... Edytowane 7 Lipca 2016 przez Kamil Z. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Takie świerkowe to i ja bym przytulił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Ktoś próbował Rocha Baliosa? Filtrowany na gałęziach świerkowych właśnie....dla mnie ciut za ekstremalnie świerkowe, miałem wrażenie że cała żywica z gałązek rozpuściła się w piwie Btw niesamowity apetizer, mogliby na nim oprzeć kurację dla anorektyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Lubrow Gagat z Wejherowa w rynku...Warzą też milk stouty ale dziś już nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 (edytowane) Połczyńskie. Wszystkie jak leci...Tęgie, Chmielowe, Słodowe itd...szczerze mówiąc na tyle dobre, że nie mam ochoty wylewać do zlewu po pierwszym łyku, a to nie jest takie oczywiste w moim przypadku Bardzo dobrze komponują się z wedlowską mleczną czekoladą. Taki ze mnie dziwak, czekoladę popijam pivem, a właściwie pivo dosładzam czekoladą, ssąc ją powolutku kawałek po kawałku, pyszności PS Najlepsza proporcja - 1 czekolada na 3 piva Edytowane 11 Lipca 2016 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Zdobyłem drogą wymiany za pieniądze w tesco piwo świerkowe. Także kto szuka itd. ;-) Ciekawe w smaku. Posmak żywiczny nie nachalny. Goryczka wyraźna.Przy ognisku smakowało wybornie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 (edytowane) Trio na wieczór ;-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Edytowane 17 Lipca 2016 przez Qcyk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 (edytowane) Ciekawy jestem Twojej opinii na temat pinty. Klasyk, który mi wyjątkowo smakuje Może nie bucha tak chmielem jak kiedyś, ale jest wyjątkowo zbalansowany, jedna z moich ulubionych" aj pi jej" Pozdrawiam i smacznego Ja dzisiaj na lekko 1% alkoholu - Kormoran 1 na 100 Edytowane 17 Lipca 2016 przez dekosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Trio na wieczór ;-) Atak chmielu jest ok chociaż po degustacji Kormorana AIPA śmiało mogę stwierdzić, że ten drugi jest lepszy. Irish beer piłem ostatnio mimo, że miałem obawy przed ciemnym piwem to nawet mi podeszło. Co do Witbiera to Daniel znasz moje zdanie, piwko nie dla mnie, ja zaraz kończę malowanie woblerów i czeka na mnie Córka młynarza (piwo niestety ) AIPA z Kormorana i Guinness także wasze zdrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 (edytowane) Ja wszystkie 3 już piłem wcześniej. Mam do ataku i witbira sentyment i to moje smaki A Irish to żony piwko bo też lubi spróbować co nie co PozdrawiamDaniel Edytowane 17 Lipca 2016 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Dzisiaj kolejne z Pinty do skosztowania... Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Dostawa od syna 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Niezły arsenał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi