Skocz do zawartości

Piwko piwo piweczko...

piotrrd

Rekomendowane odpowiedzi

Daj znać jak ta pomarańczarnia :-)

Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka

Moge Ci dac znac jak smakuje Black Widow którego mi podrzuciłeś  :P Jeżeli ktoś lubi asfalt i torf to na pewno to piwko jest dla niego. Dla mnie okazało się barierą nie do przejścia ale jak to mówią wszystkiego trzeba w życiu spróbować.

Daniel skosztowałem  kwas epsilon z Pinty, myślę, że Tobie mogłoby podejść, smak kwaśnych owoców z lekką nuta jakby mleka, dla mnie za kwaśne niestety ale smak ciekawy.

Edytowane przez Tomek1988

Tomek "podrzuciłeś" to dobre słowo :-D jak tylko zakupie auto...bo moje obecne odeszło do krainy wiecznych autostrad to odwiedzę Cię juz z odpowiednim zestawem ;-)

Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka

Spoko nie pali się, w sierpniu mam zamiar nie sięgać po alkohol w końcu to miesiąc trzeźwości a przerwa się przyda na regenerację wątroby :P

Szkoda czerwonej "Szkody" 

• Like 2

• 1 miesiąc temu...

No i sierpień minął praktycznie bez wpisów ;-)

Ja zacznę wrzesień wpisem prawie bezalkoholowym- Kormoran 1/100- to jest to na co długo czekałem- w końcu coś co można pić jako kierowca imprezy i smakuje piwem- a nawet dobrym amerykańskim chmielem!

Muszę skosztować, czasami jak dłubię przy woblerach to bym sieknął coś chmielowego ale % nie pozwalają.

• 2 tygodnie później...

Z ostatniej chwili... przy meczykach Ligi Europejskiej postanowiłem skosztować dwóch piwek które ostatnio zakupiłem w Tesco no i szczerze powiedziawszy dupy nie urywają, jakiś czas temu piłem borwarek Ibusaurus z "Fabryki Piwa" i nawet podszedł, może dlatego że był to double IPA a tego typu bronki mi podchodzą chociaż też czegoś brakowało ale było w miarę ok. Dzisiaj spróbowane Red Dwarf oraz Pacific Avenue niestety mnie nie zachwyciły, jakiś taki dziwny posmak, raczej więcej po nie nie sięgnę, wolę w tych pieniążkach zakupić kormorana AIPA ale o gustach się nie dyskutuje więc skosztujcie :)

Co do Kormoran 1 na 100 piłem wczoraj i jest ok jezeli nie chcemy żeby nam zaszumiało w głowie a mamy chęć na chmielona APkę ;)

img_20160916044515_DSC03891_zmniejszamy_

• 1 miesiąc temu...

Nie polecam  naprawdę słabe.

Spożywałem Darz bór i jak dla mnie było ok bo w porównaniu do innych wędzonek które miałem okazję spróbowac to było tylko delikatnie podwędzane. Od czasu do czasu można się napić. Darz Bór! ;)

• 1 miesiąc temu...

Właśnie przed chwilą wróciłem z targów piwnych w Lublinie. Ilość lokalnych browarów jakie w ostatnich czasach powstała jest porażająca :-) patrząc na wystawców na targach to praktycznie kojarzył kilka browarów. Taka np. Pinta to już stary wyjadacz przy innych małych lokalnych browarach. Można też zaopatrzyć się w niezbędne składniki do własnej produkcji. Ciekawa impreza dla birofilów i nie tylko :-)

• Like 1

• 1 miesiąc temu...