Qcyk Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 (edytowane) Daj znać jak ta pomarańczarnia :-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Edytowane 1 Sierpnia 2016 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 (edytowane) Daj znać jak ta pomarańczarnia :-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą TaptalkaMoge Ci dac znac jak smakuje Black Widow którego mi podrzuciłeś Jeżeli ktoś lubi asfalt i torf to na pewno to piwko jest dla niego. Dla mnie okazało się barierą nie do przejścia ale jak to mówią wszystkiego trzeba w życiu spróbować. Daniel skosztowałem kwas epsilon z Pinty, myślę, że Tobie mogłoby podejść, smak kwaśnych owoców z lekką nuta jakby mleka, dla mnie za kwaśne niestety ale smak ciekawy. Edytowane 1 Sierpnia 2016 przez Tomek1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Tomek "podrzuciłeś" to dobre słowo :-D jak tylko zakupie auto...bo moje obecne odeszło do krainy wiecznych autostrad to odwiedzę Cię juz z odpowiednim zestawem ;-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 (edytowane) Tomek "podrzuciłeś" to dobre słowo :-D jak tylko zakupie auto...bo moje obecne odeszło do krainy wiecznych autostrad to odwiedzę Cię juz z odpowiednim zestawem ;-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą TaptalkaSpoko nie pali się, w sierpniu mam zamiar nie sięgać po alkohol w końcu to miesiąc trzeźwości a przerwa się przyda na regenerację wątroby Szkoda czerwonej "Szkody" Edytowane 1 Sierpnia 2016 przez Tomek1988 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefaspirit Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 No i sierpień minął praktycznie bez wpisów ;-)Ja zacznę wrzesień wpisem prawie bezalkoholowym- Kormoran 1/100- to jest to na co długo czekałem- w końcu coś co można pić jako kierowca imprezy i smakuje piwem- a nawet dobrym amerykańskim chmielem! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 No i sierpień minął praktycznie bez wpisów ;-)Ja zacznę wrzesień wpisem prawie bezalkoholowym- Kormoran 1/100- to jest to na co długo czekałem- w końcu coś co można pić jako kierowca imprezy i smakuje piwem- a nawet dobrym amerykańskim chmielem!Muszę skosztować, czasami jak dłubię przy woblerach to bym sieknął coś chmielowego ale % nie pozwalają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefaspirit Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Spróbuj nie pożałujesz- można to potraktować jako napój izotoniczno-energetyczny o piwnym smaku :-)U mnie występuje np. w Tesco- ostatnio mają niezły wybór nietuzinkowych piw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 U mnie 1/100 też jest dostępny w TESCO. Ostatnio wszedł do meczyku, bo później człowiek musiał jeszcze popracować.... Niezłe toto Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Dla mnie ostatnio pasuje Trybunał ,Łódzkie Akademickie ,ale również Raciborskie bardzo mi podchodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 (edytowane) Z ostatniej chwili... przy meczykach Ligi Europejskiej postanowiłem skosztować dwóch piwek które ostatnio zakupiłem w Tesco no i szczerze powiedziawszy dupy nie urywają, jakiś czas temu piłem borwarek Ibusaurus z "Fabryki Piwa" i nawet podszedł, może dlatego że był to double IPA a tego typu bronki mi podchodzą chociaż też czegoś brakowało ale było w miarę ok. Dzisiaj spróbowane Red Dwarf oraz Pacific Avenue niestety mnie nie zachwyciły, jakiś taki dziwny posmak, raczej więcej po nie nie sięgnę, wolę w tych pieniążkach zakupić kormorana AIPA ale o gustach się nie dyskutuje więc skosztujcie Co do Kormoran 1 na 100 piłem wczoraj i jest ok jezeli nie chcemy żeby nam zaszumiało w głowie a mamy chęć na chmielona APkę Edytowane 15 Września 2016 przez Tomek1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 taki prezęt od brata :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 (edytowane) " dupy nie urywają..." Cierpliwości cała noc przed Tobą Edytowane 15 Września 2016 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Piwko z browaru Dukla polecam.Tylko ta cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Nie polecam naprawdę słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Nie polecam naprawdę słabe.Spożywałem Darz bór i jak dla mnie było ok bo w porównaniu do innych wędzonek które miałem okazję spróbowac to było tylko delikatnie podwędzane. Od czasu do czasu można się napić. Darz Bór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Właśnie przed chwilą wróciłem z targów piwnych w Lublinie. Ilość lokalnych browarów jakie w ostatnich czasach powstała jest porażająca :-) patrząc na wystawców na targach to praktycznie kojarzył kilka browarów. Taka np. Pinta to już stary wyjadacz przy innych małych lokalnych browarach. Można też zaopatrzyć się w niezbędne składniki do własnej produkcji. Ciekawa impreza dla birofilów i nie tylko :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Tak po kolacji.Na lepszy sen.Na przed-wekendziu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Czy jadacie czasem gramatkę? Szukam sprawdzonego przepisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Czy jadacie czasem gramatkę? Szukam sprawdzonego przepisu A jakieś wyjaśnienie? czy Ty nam nie ubliżasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 A jakieś wyjaśnienie? czy Ty nam nie ubliżasz?Nie obraża https://pl.wikipedia.org/wiki/Gramatka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Ostatnio stałem się szczęśliwym posiadaczem takiego zestawu na pierwszy ogień pójdzie komes malinowy porter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Guinness draught w Żabce po 3,99. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Guinness draught w Żabce po 3,99.W butelce czy w puszce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Coś nowej warki Imperium Prunum nie widać.....a podobno w styczniu miała się ukazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 W butelce czy w puszce?Puszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi