krzychun Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 (edytowane) Narobili tych stylów, że aż rzygać się chce, szczerze mówiąc. Cos uwarzą, a później dopiero skrót do tego wymyślają. A i weź i kup tu - po 4 latach od piwnej rewolucji - zwykłego pilsa! Albo jakiś podwójnie chmielony, albo z "sikiem nietoperza". W złą stronę to idzie imo.Taki IPL... co to? Cos im wyszło i będzie jedna warka, limitowana. A limitowana, bo już drugiej nie są w stanie zrobić, takiej samej.Ostatnio naszła mnie chcica na RISa. Drogie te ulepki jak cholera, ale kupiłem 3 rożne. K... jakieś wariacje... każdy w inna stronę. I kup teraz RISa jakiegoś.Fajnie, że chociaż w takim Lidlu można sobie belgijskie w znośnej cenie kupić. Akurat nie przepadam z takimi ulepkami, ale przynajmniej są w stylu i przewidywalne. Edytowane 25 Czerwca 2017 przez krzychun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 IMG_20170625_165018.jpg Dobre Potwierdzam :-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 IMG_20170625_165018.jpg Dobre Wczoraj uskuteczniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 U mnie kolejny witbier zaliczony... Jest ok:-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 W Auchan jest jakiś weekend Pale Ale. Jest naprawdę w czym wybierać :-) jest też kilka nowości. Sprawdzimy... :-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 A co to za browar i jak cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zajebiste piwa, cenowo od 6 pln w górę. Polecam Pierwszą Pomoc i a ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 (edytowane) Dodam tylko, że z Krakowa Edytowane 28 Czerwca 2017 przez coma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 To jest browar Pinta :-) dzisiaj, przed chwilą na pierwszy ogień poszło Król Lata- przyjemny, lekko cytrusowy, orzeźwijacy smak. W sam raz na taką pogodę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Brat dzisiaj do mnie dzwonił i mmsy wysyłał z Auchan że raj jakiś Ale nie miałem mocy wstąpić może jutro Piw ogólnie w pytę... Relacja foto od braciaka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 To jest dokładnie to o czym pisałem wyżej:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Polecam Żatecky Svetly Leżak dobre nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 (edytowane) A w biedrze po 3,99 z browru jabłonowo - czar goryczy, blond lale i jakieś przeniczne Edytowane 29 Czerwca 2017 przez Artech 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Dodam tylko, że z Krakowa Pinta jest z Krakowa?? Chyba raczej nie bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Urlop czas zacząć ????Nestety w moim ołszą nie ma takiego wyboru 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 (edytowane) Pinta jest z Krakowa?? Chyba raczej nie bardzo.Racja, coś mi się pokiełbasiło, z Żywca. Na pewno za to na rynku w Krakowie mają swoją pijalnię Edytowane 29 Czerwca 2017 przez coma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Lekko poprawię. Pinta warzy piwo w Browarze Zarzecze jak i wiele innych browarów kontraktowych, również w Zawierciu, gdzie zaczynali. Oczywiście nad Jeziorem Żywieckim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Z Krakowa, a dokładnie z Modlniczki, jest Pracownia Piwa. Przy Św. Jana mają multitap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 W biedronie niezłe jest piwo na miodzie gryczanym i jeszcze ciechan jest spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Browar Wrężel dokładnie. Ale już niedługo ma powstać ich własny browar w Radziechowach-Wieprzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zarzecze też samo warzy. Mieli świetne urodzinowe pilsy jak przypominam. Nie wiem czy coś w tym roku dokonali z tej okazji, a to właśnie ta pora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 No to zdrówko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Polish lepsze 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Latem nie ma nic lepszego niż witbier :-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidKa Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Latem nie ma nic lepszego niż witbier :-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalkaspróbuj panie double witbira z Wrężla nadal lekko a robi robote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi