scorpion Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Mogę z czystym sumieniem polecić dwa trunki:1. Brackie (robione przez Żywiec, ale metodą tradycyjną)2. Opat (chyba słowackie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Ujęli mnie nazwą ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Artur, spożywałem, wesoło mi po nim nie było ale nie jest złe Po 5 butelkach pewnie to wesołe ziele zaczęło by działać a po 10 to już byłby szczyt rozweselenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Nazwa fajna ale piłem lepsze. Nie warte tych prawie 7 plnów za butelkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Dobre 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Dzisiejszy zestaw na wieczór (jedno z moich ulubionych Modern Drinking) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Zgodzę się modern drinking bardzo dobre [emoji4] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 (edytowane) Poprzedni zestaw pare dni temu wyglądał następująco I co ciekawe, dla mnie smakowo w obu przypadkach najlepsze od prawej do lewej (zdjecia robione jeszcze przed degustacja) Edytowane 16 Września 2017 przez Żbiku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 (edytowane) Dzisiejsza wieczorna "bateria ratunkowa" Edytowane 20 Września 2017 przez Żbiku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 ...Pierwsza Pomoc to już chyba na syndrom...suchotniczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Fajne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Kolejny ciekawy zestaw na wieczór 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 To kolega jest smakoszem kwasów ? Głównie soury. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 A na dzisiejszy wieczór... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Widzę, że też lidla odwiedzałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 To na zdrówko :) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 ..no NIE!!! to nie jest OK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Widzę, że też lidla odwiedzałeś Nom. I bardzo ucieszyła mnie obecność corneliusa, bo mnie smakuje ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Bardzo dobre piwko, polecam.W lidrze mają kilka rodzaji, trzeba będzie spróbować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Bardzo dobra IPA Wysłane z mojego F5121 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Ten zielony Komes również i mnie pasuje. Czarny (porter) też jest OK, oczywiście jeśli lubi się portery. Złoty (Poczwórny Bursztynowy) bywa OK - wydaje mi się, że to zależy od warki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 IMG_20170930_202220.jpgBardzo dobre piwko, polecam.W lidrze mają kilka rodzaji, trzeba będzie spróbować.Złoty Komes najlepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Jak to mój Kolega mówi, "Są tylko trzy rodzaje piwa "-dobre- dardzo dobre i Mniammniuśne Pozdrawiam Wszystkich smakoszów teg napitku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Wreszcie trafiłem na piwo które przypomina smaku te które piłem 20-30 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Kup mi 3 jak możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi