godski Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 OK, dam radę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 (edytowane) Promocja,po piątaku we Fresh Markecie.Czeka na weekend, zbyt tęgie na środek tygodnia. Edytowane 19 Października 2017 przez Darecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 U mnie takie to idą jeszcze na dłuższe leżakowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Fakt ostry, przyciężki, pozostałe butelki zakopałem w piwnicy niech poleżą ze trzy lata.Ale za to Barley Wine cud malina, pyszne. Walcie do Freszmarketu za 5 zeta jak za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Kurde u mnie we freshu nigdzie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Pytaj panią, bo te promocje mają na innych półkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Niezły secik w Tesco za 10 złotych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 @godskiWidziałem jak zachwycałeś się Glogerem, dzięki takim browarom Żywcem już rzadko ktoś już będzie się zachwycał.. Odkąd poszedłem na craft beer fest z pogardą patrze na "napoje alkoholowe zawierające śladowe ilości chmielu" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Akurat ta amerykańska pszenica z Żywca nie odrzuca.No i pijalne piwa są z Cieszyna (grupa Żywiec). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Za 10 zł się opłaca chociaż mi by wyszło 5zł/szt bo te dwa pszeniczne od razu bym oddał komuś kto lubi takie wynalazki dla mnie pszenica jest nie do przełknięcia fuj APA z żywca na pewno lepsza niż harnasie itp. ale do pewnego poziomu baaardzo daleko. Ostatnio miałem przyjemność skosztować kilka butelek Konstancin IPA, dobra IPA w stosunku cena do jakości, chętnie sięgnę po raz kolejny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Akurat z ta amerykańska pszenica z Żywca jest wg mnie ok. I inne też całkiem pijalne A mnie dziś odwiedził piwny święty Mikołaj Wysłane z mojego F5121 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Komesa piłem tylko zielonego Belgian IPA, dominujący smak to alkohol , po tym nigdy nie odważyłem się spróbować innych piw tej marki, może warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 (edytowane) W Carrefourze jest Grodzka apa za 4 zl super piwko.Żywiec chmieli na zimno stąd czuć tylko zapach chmielu (Żywiec apa)... Edytowane 6 Grudnia 2017 przez tebe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Mi ostatnio koźlaczek posmakował A dziś będzie smakował jeszcze lepiej bo w promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 (edytowane) W Carrefourze jest Grodzka apa za 4 zl super piwko.Żywiec chmieli na zimno stąd czuć tylko zapach chmielu (Żywiec apa)...Kompanie piwowarskie(Ż) już nie chmielą tylko chrzanią, dobre piwo broni się samo nie potrzebuje marketingowego bełkotu.Tak na marginesie w Żywcu nie ma piwowara jest tylko technolog produkcji, można się upierać że to samo ale.................. Edytowane 6 Grudnia 2017 przez Małkociniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 (edytowane) Kompanie piwowarskie(Ż) już nie chmielą tylko chrzanią, dobre piwo broni się samo nie potrzebuje marketingowego bełkotu.Tak na marginesie w Żywcu nie ma piwowara jest tylko technolog produkcji, można się upierać że to samo ale..................Zgadzam się w 100%, ale oni dostosowali się do konsumenta (koncerny). Koledzy przechwalają się że najlepsze piwo to z chmielem i gorzkie (piją jakieś koncernowe), kupiłem im Atak Chmielu Pinty no i większość nawet nie wypija takiego piwa... Byłem i w browarze w Żywcu i Tyskim na wycieczce, nie dość że te "siki" u producenta po 5-6 zł, to można co najwyżej stare miedziane kadzie warzelnicze pooglądać... Edytowane 6 Grudnia 2017 przez tebe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zachowały mi się dwie fotki z imprezy piw kraftowych, zwróćcie uwagę jaki jest procent ekstraktu w dobrym piwie. Już się cieszę na chwile kiedy w Szczecinie (a ma być to juto) otworzy się lokal z piętnastoma kranami piw kraftowych, a wszystko to w bezpośredniej bliskości Nowego Browaru i Starej Komendy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Czym większy ekstrakt tym więcej cukrów i więcej alko , dobre piwo wcale nie musi mieć dużo ekstraktu na przykład taki Fafik Artezanu 10 Blg i 4% piwo mega zajebiste ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Fafik to piwo a la grodziskie, wiec z założenia lekkie i z niedużym z ekstraktem i alko.I tak więcej niż klasyczny grodzisz. Nie kazdemu podejdą słody podwędzane buczyną. Latem jak najbardziej. O tej porze to bateria Komesów ma pierszeństwo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Te Komesy (zestaw ze zdjęcia) to teraz do piwnicy. Tak minimum na rok. Oba portery, RIS to lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 U mnie portery i risy, zalane stearyną leżakują już pół roku Korci, oj korci by "odkorkować"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 (edytowane) Kolejny po Imperium leżak od Kormorana z Olsztyna... Edytowane 7 Grudnia 2017 przez Robert Crocker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Wino jęczmienne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 W Carrefourze jest Grodzka apa za 4 zl super piwko.Żywiec chmieli na zimno stąd czuć tylko zapach chmielu (Żywiec apa)...W Tesco po 3,33 kupowałem kilka dni temu piwo Grodziska APA. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi