bob74 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 ...i nie było obiekcji, że takie mętne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 ...i nie było obiekcji, że takie mętne ?To się pije nie ogląda ???? Nie, dla małżonki nie stanowi to problemu. Co prawda woli wino ale dobrym piwkiem nie pogardzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 ... w ocenie stylu to istotne kryterium...z tego co mi wiadomo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Hymmm, no nic lepszego w sklepie nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Majówkowych eksperymentów ciąg dalszy...Ten jak najbardziej udany. Lubię APA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 (edytowane) Żaden ze mnie znawca ale ten browar mi leży. Polecam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 6 Września 2018 przez Gobio Gobio 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hans Kloss Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Dziwne byłoby jakby ci "nie leżał", Duvel i Kwak to dwa najepsze belgijskie koncerniaki, typowe dla Belgii i niepodrabialne nigdzie indziej na świecie belgijskie ejle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 (edytowane) Panowie mam pytanko do znawców. Co o tym sądzicie ? Czym jest ten brązowy nalot, maź w butelce razem z piwem ? Edytowane 11 Października 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 (edytowane) Drożdże i tyle, albo piwowar zwalił gruche do głównego zbiornika. Hahahah Edytowane 11 Października 2018 przez szczupak1 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Oj grubo! To ja dzisiaj pozostanę przy Whisky 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Oj grubo! To ja dzisiaj pozostanę przy Whisky Whisky ? Robert zaręczam Ci, że to siet jest w porównaniu do łyżki w moim posiadaniu ... Będzie okazja to Cię poczęstuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Robertowa Whisky wchodziła mi jak słowo Boże! Ale dobry swojaczek też jest ... dobry 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Robertowa Whisky wchodziła mi jak słowo Boże! Ale dobry swojaczek też jest ... dobry Hubert to nie żaden swojak ... To arcydzieło ... Z wina coś tam, a potem prawie łyżka tyle, że po polsku i daleko whisky od tego leży ... Dam Wam kiedyś podniebienia popieścić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Drożdże i tyle, albo piwowar zwalił gruche do głównego zbiornika. Hahahah Musiała by butelka leżeć kapslem do dołu. Co to za piwo? Takie drożdże to ja mam we własnoręcznie robionym piwku, około 0,5 cm osadu z drożdży i chmielu na dnie butli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Musiała by butelka leżeć kapslem do dołu. Co to za piwo? Takie drożdże to ja mam we własnoręcznie robionym piwku, około 0,5 cm osadu z drożdży i chmielu na dnie butli. Nieładnie odpowiem pytaniem na pytanie ... To dobrze czy źle ? I ten osad był nie na dnie, a na szyjce butelki jak widać na foto. Szczerze pisząc drożdży to mi ten nalot nie przypominał, ale ja amator jestem i mogę się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 (edytowane) ...wygląda na Ciechana.. jak mnie pamięć nie myli... Podobno Jakubiak skośnookim opędzlował interes...to może już z wypustu chińskich macherów od browara ? Jakieś turbo w trakcie produkcji?... Edytowane 11 Października 2018 przez bob74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Fotka jest z 26 października 2017 roku konkretnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Sławku, na cholerę z Ciebie taki analityk? Było się wślepiać w szyjkę? Walnął byś jednego potem drugiego browara i osad zniknął by w sposób naturalny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 (edytowane) Sławku, na cholerę z Ciebie taki analityk? Było się wślepiać w szyjkę? Walnął byś jednego potem drugiego browara i osad zniknął by w sposób naturalny! To była pierwsza sztuka stąd i wzrok oraz refleks jeszcze nie najgorszy Edytowane 11 Października 2018 przez SlawekNikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 (edytowane) Wakacyjne piwko .Kołobrzezki,Rewalskie,Świnoujskie a ostatnio widziane nawet Międzyzdrojskie-wszystko browar Witnica ale fajne. Piersza liga jak dla mnie to Lubuskie,czerwone dla mnie- zielone dla kobitki Polecam.Dostępne w tesco 3 i 4zł Edytowane 12 Października 2018 przez salmon1977 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Z Witnicy to tylko leżakowany długo Black Boss Porter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Od trzech dni browar Sulewski z Hrubieszowa serwuje świeże piwo marcowe ????????????????????????Pycha ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut1982 Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Od trzech dni browar Sulewski z Hrubieszowa serwuje świeże piwo marcowe Pycha No i kolejny punkt obowiązkowy w przyszłorocznym urlopie.Dzięki za info kolego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Coś mało zdj z piwem ost wstawiacie;-) to..może coś podrzucę.. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Krzysiek, weź Ty się uspokój!!! już miałem iść spać a tu cyc ... sorki pssssssyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi