Artech Opublikowano 24 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 A dzisiaj bez eksperymentów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Perła zeszła moim zdaniem na psy :/Mi wykupili Lubuskie z tesco ale wiem że jest w kauflandzie w raz z Lubuszem,dwa rewelecyjne piwka -pierwsze niepasteryzowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 A ja zostaję wierny ciemnej stronie mocy.Warmiński do bieżącej konsumpcji, reszta na rok do piwnicy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Perła zeszła moim zdaniem na psy :/Mi wykupili Lubuskie z tesco ale wiem że jest w kauflandzie w raz z Lubuszem,dwa rewelecyjne piwka -pierwsze niepasteryzowane Optymalizacja produkcji , coraz większy popyt a więc i podaż, z zachowaniem smaku identycznego z pierwotnym .Po Lubuskie nie masz daleko na południe, rzut beretem, zapełnisz bagażnik złocistym, a przy okazji weźmiesz wędki i pomachasz nad egzotyczną wodą. Co prawda na ryby mała nadzieja, ale wody mamy mnóstwo . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz! Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Co by nie mówić... orzeźwiające 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 (edytowane) A ja zostaję wierny ciemnej stronie mocy.Warmiński do bieżącej konsumpcji, reszta na rok do piwnicy … ja mam odwrotnie. Kormoran leżakuje...już ok 2 lata...porterówkę trzeba popełnić... Edytowane 25 Lipca 2019 przez bob74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 O to to to!!!! Porter Kormorana!!! Wysoka półka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 #real ale - day 1 w saunie Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil8636 Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Nie piwko a kolekcja miniaturek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Nie piwko a kolekcja miniaturek Zbierasz miniaturki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil8636 Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil8636 Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Tak zbieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Tak zbieram Masz mini Jacka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Takie mini-małpki Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 (edytowane) Kamil nie boisz się że się zepsują? [emoji16] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 26 Lipca 2019 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil8636 Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Masz mini Jacka?Masz foto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil8636 Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Kamil nie boisz się że się zepsują? [emoji16] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu TapatalkaMam jeszcze większy kaliber na bieżące potrzeby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Masz foto?Wyślij mi namiar na priv to może Ci wyślę parę sztuk których nie masz.Jestem z branży i mam czasami dostęp do tych wynalazków... ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 (edytowane) Wyślij mi namiar na priv to może Ci wyślę parę sztuk których nie masz.Jestem z branży i mam czasami dostęp do tych wynalazków... ????Wybierz co wysłać Edytowane 26 Lipca 2019 przez Sławek77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Wybierz co wysłaćNie masz większych do wysłania? ???????????? Żart oczywiście ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Nie masz większych do wysłania? ???????????? Żart oczywiście ????Większe jakoś nigdy nie mogą przetrwać???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Optymalizacja produkcji , coraz większy popyt a więc i podaż, z zachowaniem smaku identycznego z pierwotnym .Po Lubuskie nie masz daleko na południe, rzut beretem, zapełnisz bagażnik złocistym, a przy okazji weźmiesz wędki i pomachasz nad egzotyczną wodą. Co prawda na ryby mała nadzieja, ale wody mamy mnóstwo .Dobry pomysł A nad morzem .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Jakie nad Morzem, to nasz Krajan spod Nakła NN. Nie chwalac się kiedyś do niego słód robiłem ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Dobre piwko tam macie jeszcze Zielone i Jasne .Ale te mimo że z Witnicy mówi samo za siebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 (edytowane) Ale mi smaka robisz... ????Moje dwa ulubione browary to Krajan i Miłosław.Ostatnio próbowałem inowrocławskiego. Nie polecam ???? Ostatnio z kumplem w pracy wspominaliśmy dobre piwa zabite przez wzrost wydajności albo zabite całkiem, jak nasz Kujawiak. Edytowane 29 Lipca 2019 przez morrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi