Artech Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Koniec urlopu. Powoli trzeba wracać do codzienności... ale powoli co by się nie rozchorować ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Było tak gorąco że nie zdążyłem zarejestrować smaku [emoji6] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 (edytowane) ...sesyjniaki mają to do siebie...kilka z rzędu, bez większej ekscytacji, a pacjent zadowolony... … jak strażak, szybka akcja Edytowane 1 Sierpnia 2019 przez bob74 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Szok!!!. W Biedronce promocja . Kupujesz 12 piw w opakowaniach bezzwrotnych i z tego sześć dostajesz gratis.Na paragon max. 24 butelki ale mozna dzielic zakupy na paragony.Wychodzi np. Budweiser po 1,50, Carlsberg po 1,40 zł , kozioł po 1,75 a Grolsch niecałe 2,50.Podobno tylko dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.berlinski Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Smakuje Wam piwo z dyskontów?Mnie np średnio...I dziwi mnie np. jeden fakt, kupujesz piwo Książęce w zwykłym sklepie i jest butelka zwrotna, kupujesz Książęce w Biedrze i mimo, że butelka ma identyczny kształt, nalepki i nigdzie nie ma napisu " wyprodukowano dla Biedronki " to na etykietce przy szyjce butelki jest napis butelka bezzwrotna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Smakuje Wam piwo z dyskontów?Mnie np średnio...I dziwi mnie np. jeden fakt, kupujesz piwo Książęce w zwykłym sklepie i jest butelka zwrotna, kupujesz Książęce w Biedrze i mimo, że butelka ma identyczny kształt, nalepki i nigdzie nie ma napisu " wyprodukowano dla Biedronki " to na etykietce przy szyjce butelki jest napis butelka bezzwrotna.Kozel jest identyczny według mnie, Budweiser też a polskich piw tam nie kupuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Wystarczy kupić złotego bażanta z robala i porównać go z czeskim oryginałem. Widać jak koncerny mają nas w poważaniu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Wystarczy kupić złotego bażanta z robala i porównać go z czeskim oryginałem. Widać jak koncerny mają nas w poważaniu.Klient wymaga niskiej ceny to koncert spełnia wymagania kosztem jakości... ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Wystarczy kupić złotego bażanta z robala i porównać go z czeskim oryginałem. Widać jak koncerny mają nas w poważaniu. Klient wymaga niskiej ceny to koncert spełnia wymagania kosztem jakości... Czy w czeskich Lidlach i ichniejszych Biedronkach również serwują inne piwo niż w mniejszych sklepach ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Czy w czeskich Lidlach i ichniejszych Biedronkach również serwują inne piwo niż w mniejszych sklepach ???Nie zawsze ale niestety tak???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Dziś w biedrze promocja i tylko dzisiaj kup 12 piw a zapłać za 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Dziś w biedrze promocja i tylko dzisiaj kup 12 piw a zapłać za 6 Szok!!!. W Biedronce promocja . Kupujesz 12 piw w opakowaniach bezzwrotnych i z tego sześć dostajesz gratis.Na paragon max. 24 butelki ale mozna dzielic zakupy na paragony.Wychodzi np. Budweiser po 1,50, Carlsberg po 1,40 zł , kozioł po 1,75 a Grolsch niecałe 2,50.Podobno tylko dzisiaj.Pisałem o tym wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Smakuje Wam piwo z dyskontów?Mnie np średnio...I dziwi mnie np. jeden fakt, kupujesz piwo Książęce w zwykłym sklepie i jest butelka zwrotna, kupujesz Książęce w Biedrze i mimo, że butelka ma identyczny kształt, nalepki i nigdzie nie ma napisu " wyprodukowano dla Biedronki " to na etykietce przy szyjce butelki jest napis butelka bezzwrotna.Przerabialem to z zaprzyjaźnioną /;-) Panią z monopolowego..Szybko rozdzieliła "swoje" flaszki od dyskontowych choć "przypadkowo" zdarta byla etykieta. Liczy się Uwaga! zawartość szkła w szkle czyli..waga butelki. Te z Biedry nie nadają sie podobno na stłuczkè i do powtornego przetopu. I tak właśnie niszczy się zwyczaj zwrotu opakowań wtórnych. A uczy młodzież że lepiej wy..ać w krzaki.Kaucja winna być za flaszke 2zł to by nic po rowach nie leżało.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Ach te nasze piwa, ostatnio jedynie Namyslow mi smakowal...Ja tam wole poczciwego , belgijskiego La Chouffe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Przerabialem to z zaprzyjaźnioną /;-) Panią z monopolowego..Szybko rozdzieliła "swoje" flaszki od dyskontowych choć "przypadkowo" zdarta byla etykieta. Liczy się Uwaga! zawartość szkła w szkle czyli..waga butelki. Te z Biedry nie nadają sie podobno na stłuczkè i do powtornego przetopu. I tak właśnie niszczy się zwyczaj zwrotu opakowań wtórnych. A uczy młodzież że lepiej wy..ać w krzaki.Kaucja winna być za flaszke 2zł to by nic po rowach nie leżało..Tomek Kopyr kiedyś porównywał piwa kupione w różnych miejscach i opakowaniach. Nie zawsze dyskontowe smakują gorzej. To w głowie nam siedzi czasami. A co do szkła to te, które nie są zwrotne mają cieńsze szkło. Ale na stłuczkę się nadają. Przecież to szkło. Przy czym jak kiedyś wyczytałem, taniej wyprodukować butelkę niż przejść cały proy od zwrotu aż po czyszczenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Moze, nie wiem. Tak czy tak jestem za kaucją, zwrotami i wymiana pustych na pełne ;-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Na hejnał poszło [emoji1787] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 W odwiedzinach w Bydgoszczy [emoji6] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 (edytowane) A ja na wywczasie w Biesach, choć to browar Wąsosz spod Częstochowy smakuje wyśmienicie Edytowane 16 Sierpnia 2019 przez Krzysiek P 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Biesczadowe dobre jest.Typowo bieszczadzkie to Ursa Major, ale drogie strasznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.berlinski Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Ursa major - byłem , kupiłem , wypiłem , polecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Browar Ustrzyki Dolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Regionalne sandomierskie:W smaku trochę podobne do Grolscha. Szkoda, że nie można go kupić w Łodzi... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Polecam, jeśli chodzi o mój gust, zrywa papę z dachu... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi