Tiur Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 To sosnowe apa od Miłosława jedne z lepszych jakie piłem z pędami. Jeśli będzie dobre jak z poprzednich warek to warto kupić więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Polecam, jeśli chodzi o mój gust, zrywa papę z dachu... Gdzie można to to dostać? Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 http://www.browarfortuna.pl/gdzie_znajdziesz_nasze_piwa/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 U mnie pierwsza warka była dostępna tylko w żabkach. Nastepne już w tesco, lidlu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Miłosław ma też według mnie bardzo dobre jeśli nie najlepsze bezalkoholowe IPA. A czasem trzeba sobie ślepaka strzelić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Miłosław, jeden 3 moich ulubionych browarów. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 U mnie w Muszkieterach, mają też dobrego pilznera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz1966 Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Takie w Bieszczadach na wyjeździe spróbowałem:Dwa z lewej ok Ale jak dla mnie dwa najlepsze to: Wrężel - Tropikal Imperial Ipa Perun - Furia Burzy Rewelacja jeżeli oczywiście komuś smakuje taki styl piwa - mocno goryczkowe, gęste, mętne z domieszką cytrusów - mniam W tych piwach jest tyle smaków, że jedno można smakować / konsumować przez prawie godzinkę.Nie zalecam próbować bo można się uzależnić i jakieś zwykłe: Żywce, Tyskie, Lechy itp nie będą już smakować 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Ja dzisiaj takie tropiki będę testował [emoji6] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Chmielaki w Krasnymstawie właśnie trwają.Niesamowita impreza dla piwoszów Jutro powtórka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 (edytowane) Jedno z bardziej goryczkowych piwerek, jakie ostatnio próbowałem - IBU 93 Edytowane 9 Października 2019 przez Alek_Art. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 (edytowane) Warzone pod marką "Konstancin" w browarze Kamionka. Ot taka zagwozdka Edytowane 9 Października 2019 przez FidoAngel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Jak zupa chińska robiona w Radomiu XD A dzisiaj podłączyłem sobie kroplówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Z moich rodzinnych stron . Dobry browar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamol84 Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 W drodze na Dadaj warto zajechać do sklepu po tego browarka. Calkiem smaczne, orzeźwiające piwo. Delikatne, ale z mocą. Dostępne tylko w Biskupcu. Wysłane z mojego SM-J610FN przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Warzone w "Bytów Browar Kaszubski" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 … u mnie również lokalni ,, biznesmeni" warzą w Bytowie, miejscowy jest Zbicień 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Słowo "warzą" jest najczęściej nadużyciem bo nikt takich osób nie dopuszcza do obsługi warzelni poza nielicznymi, naprawdę nielicznymi, przypadkami.Wymyślone receptury, jeśli w ogóle są, też są "korygowane" przez browar. Najczęściej jest to piwo z portfolio browaru z kolejna, inną, naklejką na butelce.Taka to nasza "piwna lokalność" wzorem z koncernów gdzie np. "Wrocławski Piast" jest warzony w Szczecinie a "Dijlidy" w Tychach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 (edytowane) Słowo "warzą" jest najczęściej nadużyciem bo nikt takich osób nie dopuszcza do obsługi warzelni poza nielicznymi, naprawdę nielicznymi, przypadkami.Wymyślone receptury, jeśli w ogóle są, też są "korygowane" przez browar. Najczęściej jest to piwo z portfolio browaru z kolejna, inną, naklejką na butelce.Taka to nasza "piwna lokalność" wzorem z koncernów gdzie np. "Wrocławski Piast" jest warzony w Szczecinie a "Dijlidy" w Tychach.Wiele browarów kontaktowych zaczynało od warzenia u kogoś. Mamy świetny przykład bliskiej mi Pinty. Warzyli w dużych browarach i dalej to robią. Ale od kilku miesięcy mają swój własny browar. Plus bardzo dużo kooperacji z innymi browarami ze świata. I nie sądzę by w recepturach piw craftowych ktoś mieszał Edytowane 22 Października 2019 przez Tiur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Masło maślane...wszystkie browary kontraktowe zaczynały u kogoś. Tak z definicji kontraktu wynika.A to czy sądzisz czy nie że ktoś ingeruje w receptury nie ma znaczenia dla stanu rzeczywistego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 24 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 https://www.sadistic.pl/czyzby-nowy-challenge-vt503765.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Takie piwko dzisiaj testuje Coś pod obecne dziwne czasy.Nowość z Piwnego Podziemia 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 22 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Jest taki sklep na ciapatowie gdzie mozna z Łotyszkami po rosyjsku pogadać . Lubię tam zaglądać Browar konkret 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 (edytowane) Zwykłe sikiweroniki i jeszcze w butelkach dla krasnali (250 ml). Ale przy 34°C, zimne z lodówki, smakowało wybornie ???? Edytowane 18 Sierpnia 2020 przez Artech 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi