md30 Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Nie wiem dlaczego, ale żadne piwo z tego browaru mi nie smakuje. Pszeniczne ma smak jakby leżakowało w beczkach po kiszonej kapuście. W sumie to mam kilka browarów z których mi piwa nie smakują, ale tu jest akurat temat o browarze Kościerzyna. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Nie wiem dlaczego, ale żadne piwo z tego browaru mi nie smakuje. Pszeniczne ma smak jakby leżakowało w beczkach po kiszonej kapuście. W sumie to mam kilka browarów z których mi piwa nie smakują, ale tu jest akurat temat o browarze Kościerzyna. mam tak samo. Żadna koscierzyna mi nie podeszła.Faworytem z piw zwykłych i budżetowych jest dla mnie miloslaw zielony.(chmielowy lager) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Spróbujcie jeszcze Amber w wersji chmielowy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Browar Amber robi piwo Koźlak wg receptury nieistniejącego już browaru Krotoszyn. Kupiłem kilka butelek z sentymentu, bo miałem tam praktyki w laboratorium (bardzo dobrze wiedziałem co piję ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Właśnie zacząłem weekend [emoji6][emoji481][emoji482] Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 ...czarno to widzę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Właśnie zacząłem weekend [emoji6][emoji481][emoji482] Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu TapatalkaPlastikowa kuleczka z puszki wyjęta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Plastikowa kuleczka z puszki wyjęta? Została w puszce [emoji16][emoji481] Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Chyba założę garnitur. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 ...i poczekasz na mój przyjazd! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 U mnie nie tak galowo... Wysłane z mojego Hammer_Energy_2 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 ...ale i tak mogę wpaść 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 (edytowane) Dwa piwa, dwa Boby, wszystko pasuje Edytowane 18 Marca 2022 przez Radbraw 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 U mnie nie tak galowo... IMG_20220318_222818.jpg Wysłane z mojego Hammer_Energy_2 przy użyciu TapatalkaPuchacz, jest piwem, do którego ostatnimi czasy wracam. Zwłaszcza, jak jest w cenach „lidlowych” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 19 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 ... cena lidlowa jak i polskie chmiele , to zdecydowanie na plus. Wysłane z mojego Hammer_Energy_2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 19 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 Takie tam okoliczności przyrody... Sauny... Wysłane z mojego Hammer_Energy_2 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 25 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Kiedysi to nie najgorsze piwo było biorąc pod uwagę cenę, ale czas przeszły jak najbardziej na miejscu ... Za to ten napitek całkiem całkiem. Jeszcze lepszy jest ten. Pomimo, że na słodko to zaskakująco "lekki" i przyjemny 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Ja tam czarną fortunkę bardzo lubię.Ten za to ma moc ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 ... w Wielkanoc zdam relację...Wyciągnę coś z głębokiego ,,leżaka". Zapewne RIS z Pracowni Piwa rocznik 17 i Imperator Bałtycki...Mam na stanie butelki z kolejnych warek... Popróbujemy... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Dziś w planach Salamander Black IPA, a w Święta wymrażany Crazy Mike'a z AleBrowaru. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 A ja dziś budżetowo i ładuje Lecha Pils 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 ... do ,, leżaka"... Wysłane z mojego Hammer_Energy_2 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Bob jak ten czekoladowiec, zastanawialem sie ostatnio nad kupnem go w lidlu, ale padlo na cos innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cub# Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Polecam Raróg Forest IPA, IPA. w sumie też niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 (edytowane) ... to właśnie do podegustowania z bratem. Imperator mnie ciekawi, na etykiecie 2017.06.23 Termin do spożycia.Właśnie schowany, otwarcie nie wcześniej niż za rok, kup, a może ja zanabede jutro w Likworach i posmakujemy Wysłane z mojego Hammer_Energy_2 przy użyciu Tapatalka Edytowane 17 Kwietnia 2022 przez bob74 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi