Kokosz Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 ... to właśnie do podegustowania z bratem. Imperator mnie ciekawi, na etykiecie 2017.06.23 Termin do spożycia.Właśnie schowany, otwarcie nie wcześniej niż za rok, kup, a może ja zanabede jutro w Likworach i posmakujemy IMG_20220417_193106.jpg Wysłane z mojego Hammer_Energy_2 przy użyciu Tapatalka Imperator bałtycki z Pinty - bez wtopy.Porter z Raciborza mnie zawiódł. Zdecydowanie lepszy jest z Perły, do dostania w sieci na "L" ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Plastikowa kuleczka z puszki wyjęta? Najgorsze piwo jakie w życiu piłem a było trochę tego...???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 (edytowane) Najgorsze piwo jakie w życiu piłem a było trochę tego...Potwierdzam, jedno z najgorszych, nie licząc konsumpcji z dawnych lat pod marką VanPur itp... Edytowane 22 Kwietnia 2022 przez GoLoManoLo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Najgorsze piwo jakie w życiu piłem a było trochę tego...????Też mi nie podchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Najgorsze piwo jakie w życiu piłem a było trochę tego...A czy ja pisałem, że jest to jakieś super piwo? Pytałem tylko o plastikową kuleczkę. Sam nie lubię porterów, ale co jakiś czas kupuje jedno nigdy nie pite i może to będzie własnie to, które zmieni moje zdanie na temat tego typu piwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 ... taki zestaw, pils fajny przez chmiel, wino jęczmienne poczeka do weekendu Wysłane z mojego Hammer_Energy_2 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 A czy ja pisałem, że jest to jakieś super piwo? Pytałem tylko o plastikową kuleczkę. Sam nie lubię porterów, ale co jakiś czas kupuje jedno nigdy nie pite i może to będzie własnie to, które zmieni moje zdanie na temat tego typu piwa.A czy ja napisałem ,że Ty uważasz je za super piwo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 A czy ja napisałem ,że Ty uważasz je za super piwo ?To trzeba było skomentować post kolegi Norbert 78, który zaczął temat tego piwa. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson Guiness jest fajnym sesyjnym piwem. Osobiście bardzo lubię wszelkie stouty i portery, tylko trzeba się nauczyć je pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prusak Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson Guiness jest fajnym sesyjnym piwem. Osobiście bardzo lubię wszelkie stouty i portery, tylko trzeba się nauczyć je pić Święte słowa!Wybór jest taki, że każdy znajdzie coś dla siebie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prusak Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 (edytowane) Ja lubię tak:- Zacieranie- Chmielenie- Fermentacja- Degustacja. Edytowane 27 Kwietnia 2022 przez prusak 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Kilka lat i ja warzyłem. Najlepszy tekst jaki usłyszałem: twoje piwo smakuje prawie jak piwo . I to ciągłe pytanie ile piwo ma volt. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 O! @prusak tutaj? Jak o tej porze nie ma kilkunastu skrzynek własnego piwa w piwniczce to rok zapowiada się kiepsko...Siedemnasty już rok brzeczkę w garach mieszam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prusak Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Zapasy rosną, choć teraz trudniej stać przy garach, ciągnie nad wodę. Kilka lat i ja warzyłem. Najlepszy tekst jaki usłyszałem: twoje piwo smakuje prawie jak piwo . I to ciągłe pytanie ile piwo ma volt.No i pytania o kapslowanie i skąd gaz w butelkach. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 9 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 Piwo kupione w 2017 roku i 5 lat przeleżało schowane w mojej szafie . Po pierwszym łyku czuć bardzo wyraźnie że leżakowało w beczkach po bourbonie, a nie że beczki zostały przepłukane piwem. W smaku dało się wyczuć gorzką czekoladę i suszoną śliwkę. Spora zawartość alkoholu praktycznie niewyczuwalna. Jeden mały minusik za małe nasycenie CO2 (lubię piwa mocno "gazowane"), a drugi minusik to cena. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 11 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 Moja buteleczka czeka na jakiegoś fajnego grilla, będzie jak znalazł. Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 19 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 W takich okolicznościach, to dopiero smakuje ???????? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 19 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 W plenerze wszystko smakuje najlepiej [emoji3] Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 28 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 W tym wydaniu Perełka też całkiem zacna 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Blisko mnie, w Warszawie na Cybernetyki róg Postępu otworzyli lokal gdzie sprzedają piwo Tenczynek. Leją do butelek z nalewaka na miejscu. Trzeba spróbować - na razie się chłodzi. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Albo będzie dobre, albo dostaniesz sraczki.Daj znać po degustacji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Piwa z browaru Tenczynek zaliczam do moich ulubionych, a najlepiej smakuje mi lager i pszeniczne. Jak lubisz piwa pszeniczne, to pozycja obowiązkowa do spróbowania. Raz żona z córką mi kupiły po kartonie lagera i pszenicznego, bo dobrze wiedziały co ja lubię i oczywiście trafiły w dziesiątkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Pszenicznego nie lubię ale już zacząłem konsumpcję i rewelacja, mimo tego że jeszcze ciut za ciepłe. Mają klienta. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 30 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Albo będzie dobre, albo dostaniesz sraczki.Daj znać po degustacji Może być dobre i powodować sraczkę. Spróbuj czarnego Rohozca ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 1 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 To jest takie piwo, że jak pijesz, to piątego już nie pamietasz???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi