meps Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Pamiątki z wakacji 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 11 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Moje ulubione,polecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 25 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 ... zestaw Świąteczny... Wysłane z mojego Hammer_Energy_2 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 26 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Panowie, krótkie pytanie.Gdzie w PL można kupić austriackie piwo Ottakringer? W Wawie nie ma.Pozdrawiam świątecznieAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuś Opublikowano 23 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Jakby co to właśnie zaczął się Festiwal Piwnyna Legii w Warszawie 23-25.03. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 27 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 https://www.facebook.com/reel/801867311138664?s=yWDuG2&fs=e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 ...wykopane już z niebytu, prawie. Taka kompozycja, z sugestiami odbiorcy, dostępnością pod dobrym i bliskim adresem, organizatorowi. Przekazanie jutro, wiadome miejsce. HD [emoji6] Wysłane z mojego Hammer_Energy_2 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 ... i foto... Wysłane z mojego Hammer_Energy_2 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Będąc w Bambergu obowiązkową wizytę w browarze Schlenkerla zaliczyłem i miło wspominam te ich smaczne - 'wędzone' piwa ????Także zazdroszczę odbiorcy tych 2ch butelek zwłaszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 ...Mario, dostępne Efraima S., Stan Umysłu. Dzielnie znasz... Wysłane z mojego Hammer_Energy_2 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 ...wykopane już z niebytu, prawie. Taka kompozycja, z sugestiami odbiorcy, dostępnością pod dobrym i bliskim adresem, organizatorowi. Przekazanie jutro, wiadome miejsce. HD [emoji6] Wysłane z mojego Hammer_Energy_2 przy użyciu TapatalkaDzięki śliczne Robercie Każda napoczęta butelka będzie wypita za jak najszybszy Twój powrót do zdrowia! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 15 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2024 Witam expertuf Dziś degustuje to ciemne Pychotka ale moczyłem i inne boskie smaki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 20 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2024 Dziś pogoniłem drożdże do roboty. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prusak Opublikowano 21 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2024 Dziś pogoniłem drożdże do roboty. bro1.jpg bro2.jpgStąd juz tylko krok do zacierania! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 21 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2024 (edytowane) Mam na koncie ok 100 warek z zacieraniem. Ostatnią uwarzyłem w 2015. Dwa lata temu zatęskniłem za "swoim", a że niekoniecznie chce mi się już śrutować-zacierać-wysładzać-chmielić-chłodzić, to zacząłem robić piwo z puchy. Te dwie warki mają po 18 l, więc będą dużo treściwsze niż zakładał producent. Wybitnymi piwami to one nie będą, ale i tak sprawią wiele frajdy kubkom smakowym. Edit. Zachęcam do spróbowania - bo tak jak piszesz - stąd już krótka droga, żeby doświadczyć "cudu zacierania" Edytowane 21 Marca 2024 przez HaDe 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 3 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2024 ...chyba nie ma lepszego miejsca na zimnego Ż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 3 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2024 Serio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Czas na testy, efekt promocji w Lidlu "8 w cenie 4" . Żadnego wcześniej nie piłem. Na jutro Miłosław 0% - podobno jedno z lepszych 0% na rynku - nie piszę o udających piwo oranżadkach. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Dla mnie najlepsze 0% to Kormoran 1na100.Miłosław ma taki jakby owocowy posmak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Czas na testy, efekt promocji w Lidlu "8 w cenie 4" . Żadnego wcześniej nie piłem. Na jutro Miłosław 0% - podobno jedno z lepszych 0% na rynku - nie piszę o udających piwo oranżadkach. mini piwo.jpgPinta Upside Down może, nie musi akurat ciebie, mile zaskoczyć smakiem chmieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 10 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 (edytowane) Thailandia to nie tylko dziewczynki z siusiakami i wielkie rybska.Mają super piwo.Lubie piwa typu Heineken itp.Nr 1 to Branickie Nr2 to to te Singha z Bangkoku Nastepnym razem pije tylko te, a pròbowałem paru ichnych.Polecam naprawde wyśmienite piwo Edytowane 10 Czerwca 2024 przez Z Olsztyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 11 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 Piłem to piwo i jedynie co mogę napisać, to że dupy nie urywa. Przeciętny lager. Grunt że Tobie smakowało , ja drugi raz go nie kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 11 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 Dla mnie najlepsze 0% to Kormoran 1na100.Miłosław ma taki jakby owocowy posmakPopieram - wprawdzie to nie „prawdziwe” zero, ale smak bardzo dobry ???? Dla odmiany, ten drugi, z pomarańczową etykietą (pigwowiec), jest obrzydliwy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogger1 Opublikowano 19 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 Polecam … Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 20 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 jak ktoś woli bez alko, to polecam: Konopne piwo bezalkoholowe APA "DZIEŃ DOBRY" - Kombinat Konopny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi