sslonio Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zwykłe sikiweroniki i jeszcze w butelkach dla krasnali (250 ml). Ale przy 34°C, zimne z lodówki, smakowało wybornie ???? IMG_20200818_132926.jpgTeż miałem zawsze podobne odczucia na wakacjach :-) ale w domu to już nie dało się tego pić :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 na dzień Chłopaka ,od mojej Żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 5 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Od zawsze byłem zwolennikiem piwa z nalewaka. W tym sezonie dorobiłem się wreszcie własnego. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej2401 Opublikowano 6 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 to jest PIPA !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 6 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Tak, piwo z pipy, tak się to nazywało kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 10 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 to jest PIPA !!!!!!!!Kiedyś pipa, dzisiaj rollbar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 10 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 A to mój wakacyjny zestaw zebrany w czasie podróży po Finlandii. Ostał się już tylko pierwszy na planie. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 10 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Jedno z fajniejszych z tego zestawu "podwędzany" lager, dobrze schłodzony po saunie, "miód w gębie" cytując Wiesława. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 17 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 [emoji7][emoji7][emoji4] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 Od zawsze byłem zwolennikiem piwa z nalewaka. W tym sezonie dorobiłem się wreszcie własnego. pw3.jpg pw4.jpgJaki jest orientacyjny koszt takiego zestawu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 17 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 Jaki jest orientacyjny koszt takiego zestawu?Niestety trzy i pól koła trzeba wyłożyć. I od wczoraj wiem, że jeszcze 600 na zestaw chemiczny do czyszczenia przewodów po sezonie. No chyba że ma się kontakt do jakiegoś serwisanta. Ale i tak nie żałuję zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 Trochę niopłacalna taka maszyna, tylko na prywatny użytek. Prywatnie piwo w kegu wychodzi drożej niż w butelce i trzeba to w miarę szybko wypić. A 30 l piwa to nie mało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 25 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Trochę niopłacalna taka maszyna, tylko na prywatny użytek. Prywatnie piwo w kegu wychodzi drożej niż w butelce i trzeba to w miarę szybko wypić. A 30 l piwa to nie mało.Cena piwa z kega i z butelki jest porównywalna. Ja zazwyczaj piję Lecha. Czyli pół litra wychodzi niecałe trzy złote. A walory smakowe to już inna bajka. Że już nie wspomnę o tym że z kega leci zimniutkie od razu, a w butelce musi być czas by je schłodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 25 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Cena piwa z kega i z butelki jest porównywalna. Ja zazwyczaj piję Lecha. Czyli pół litra wychodzi niecałe trzy złote. A walory smakowe to już inna bajka. Że już nie wspomnę o tym że z kega leci zimniutkie od razu, a w butelce musi być czas by je schłodzić.Jak długo takiego kega 30l pijesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 25 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 25 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Jak długo takiego kega 30l pijesz?Korzystam z rollbaru z teściem. Średnio schodziła beczka na tydzień. Mam na myśli sezon wakacyjny. Wiadomo, w tygodniu trzeba się ograniczać. (Ja dojeżdżam autem do pracy, Teść ma zapewniony dojazd przez pracodawcę.) W weekend nadrabiałem. Przez sezon zeszło nam 14 beczek. Dla mnie sezon zakończony od połowy wrześniaW okresie zimowym piwa nie piję. No chyba że grzane. Ale to rzadko. Wtedy wolę mocniejsze trunki. Ale tylko w weekendy. Oczywiście nie we wszystkie. Na ryby też w końcu jeżdżę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 25 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Korzystam z rollbaru z teściem. Średnio schodziła beczka na tydzień. Mam na myśli sezon wakacyjny. Wiadomo, w tygodniu trzeba się ograniczać. (Ja dojeżdżam autem do pracy, Teść ma zapewniony dojazd przez pracodawcę.) W weekend nadrabiałem. Przez sezon zeszło nam 14 beczek. Dla mnie sezon zakończony od połowy wrześniaW okresie zimowym piwa nie piję. No chyba że grzane. Ale to rzadko. Wtedy wolę mocniejsze trunki. Ale tylko w weekendy. Oczywiście nie we wszystkie. Na ryby też w końcu jeżdżę.Ponad 2 litry na dzień, nieźle ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 25 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Ponad 2 litry na dzień, nieźle Jedno piwo, to nie piwo. Dwa piwa, to pół piwa. Cztery piwa, to jedno piwo. A kto pije jedno piwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 25 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Ponad 2 litry na dzień, nieźle No średnio może i tak wychodzi. Ale nie zawsze można się przecież napić. Często po pracy ,szczególnie w upały miałem mieszane uczucia.Jak wracałem z roboty wahałem się czy napić się piwka ,czy najpierw ruszyć za kleniem. I może Cię to zdziwi ,potrafiłem to pogodzić.Dużym plusem było i jest prawko mojej żony. Dzięki niej dało się to pogodzić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 25 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 No średnio może i tak wychodzi. Ale nie zawsze można się przecież napić. Często po pracy ,szczególnie w upały miałem mieszane uczucia.Jak wracałem z roboty wahałem się czy napić się piwka ,czy najpierw ruszyć za kleniem. I może Cię to zdziwi ,potrafiłem to pogodzić.Dużym plusem było i jest prawko mojej żony. Dzięki niej dało się to pogodzić.Znam gościa co w sezonie bierze kratę dziennie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 25 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Znam gościa co w sezonie bierze kratę dziennie Hahaha. No powiem Ci że krata dziennie to i dla mnie nie jest problem. Mam swoją wagę i mam w co lać.Ale takie ilości to jest zazwyczaj sobota jak już. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 26 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Hahaha. No powiem Ci że krata dziennie to i dla mnie nie jest problem. Mam swoją wagę i mam w co lać.Ale takie ilości to jest zazwyczaj sobota jak już.A wdlg mnie krata dziennie to już duży problem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 27 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 A wdlg mnie krata dziennie to już duży problem...Amen. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Polecam.... Pozdrawiam,malcz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Marcin, nic nie widać na tej focie. Co to za piwko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi