albercik2 Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 30 maja przyszłego roku lecimy na 7 dni do Islandii, mamy 1 wolne miejsca.Koszt: mieszkanie, przelot, licencje, wynajem auta maksymalnie 700 funtów od osoby wylot z Londynu.Miejscówka to podobno najlepsze jezioro pstrągowe na świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Bardzo interesująca oferta, zważywszy że jakakolwiek komercyjna to zwykle 2x tyle bez lotów.Można prosić o jakieś szczegóły na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Spoko Kupa sprawę wstępnie już dogadana jest ale myślę że i w 5 da radę. Reszta na priva poleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Propozycja jest jeszcze aktualna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 (edytowane) Nie niestety ekipa już w komplecie.Sorrki że dopiero dzisiaj odpowiadam ale padł mi telefon a jestem poza domem. Edytowane 18 Listopada 2014 przez albercik2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi