kwasik Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Z połowę tego o co mnie pytano na stronie rejestracyjnej nie zrozumiałem - ten informatyczny polsko-angielski bełkot - ale klepnąłem to co mi podpowiadało - mam nadzieję że nie zrobiłem żadnego głupstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 @Kwasik, witaj na naszym forum. Zapraszam do wymiany doświadczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Kwasik, Właśnie podpisałeś umowę kredytową, jutro przyjdzie agent i pobierze odsetki. A tyle mówią w ulubionym przeze mnie programie (Konsument) o tym by czytać Regulamin Pozdrawiam Ciebie serdecznie, witam na forum i miłego udziału. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kwasik Opublikowano 10 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Nie straszcie mnie, nie takich rzeczy sie nie boję, hipopopama sie nie boje, zasrońca sie nie boje, ani czarnego luda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kwasik
Z połowę tego o co mnie pytano na stronie rejestracyjnej nie zrozumiałem - ten informatyczny polsko-angielski bełkot - ale klepnąłem to co mi podpowiadało - mam nadzieję że nie zrobiłem żadnego głupstwa.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi