damian88888 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Witam, koledzy mam do Was pytanie, postrugałem sobie woblerki i nie wiem w jakiej grubości drut je uzbroić; są to woblery do 1,5cm z przeznaczeniem na wzdręgi. Widziałem na allegro druty o grubości już od 0,3mm; jaką grubość polecacie?? Z góry dziekuję i połamania kijów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Poszukaj 0,6mm jest często na allegro. Ja przy niektórych wobkach mam 0,3 ale przy zaczepie lub rybie lubi się woblerek przestawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 0,6mm bedzie najlepszy. Nie kupuj miękkiego - łatwo się go wygina i nie sprężynuje, ale co zaczep będziesz ustawiał wobka. lepiej sie pomęczyć z twardego drutu (ładniejsza powierzchnia - bardziej błyszcząca) gdybyś miał wobka srebro 1-1,5cm pływający schodzący do max 20cm to daj znać. Moje wzdręgi to lubią Chociaż już trochę za późno na srebro - cierniki spłynęły na głębszą wodę i są pilnowane przez okonie, ale chętnie przetestuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrobajt Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 witam.dental 0,4 jest tez ok ale musisz kupic ten twardy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajman Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Witam.Do woblerków do 2.5cm idealny jest dental 0,5mm.Kłopot w tym,że możesz mieć problem z kupieniem go w małych ilościach.Ja jakiś czas temu kupowałem w szpulkach po 50m.Kosztował około70zł.Wybieraj twardy.Do większych możesz kupić 0,6mm ten bez większych problemów kupisz w małych szpulkach po 10gram.Koszt to 5-6zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian88888 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Dziękuję za cene podpowiedzi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benito Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 0.6 drut spawalniczy/ tani i dobry:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi