Qowax001 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Z Bielan to zaordynuj sobie maszynistę z metra .W sumie to czy po jednym czy po pięciu piwach nie widzi mi się jazda metrem transport juz mam, jak ktoś po drodze jest to mogę zabrać, lecę arkuszowa i przez wilsona prosciutko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Czy mamy sobie zorganizować plakietki celem latwiejszej identyfikacji czy organizator nas wyposaży ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 25 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Spróbuję coś załatwić, ale może być trudno w weekend. Zobaczę co się da zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Czy mamy sobie zorganizować plakietki celem latwiejszej identyfikacji czy organizator nas wyposaży ?Ciekawy i mądry pomysł . Rok temu byłem i przyznaję że nie miałem pojęcia "who is who" . Co prawda kilka osób znam z innych portali ale fajnie byłoby poznać innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Czy mamy sobie zorganizować plakietki celem latwiejszej identyfikacji czy organizator nas wyposaży ? Ja mam swoją z jednego z wcześniejszych spotkań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Spróbuję coś załatwić, ale może być trudno w weekend. Zobaczę co się da zrobić.Daj znać w wątku. myślę ze każdy we własnym zakresie coś może uskutecznic.Co by tylko wiedzieć wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 (edytowane) Daj znać w wątku. myślę ze każdy we własnym zakresie coś może uskutecznic.Co by tylko wiedzieć wcześniejNa przykład - Guzu przyjdzie z guzem na głowie, Friko wejdzie za friko, Pieczywko przywita nas chlebem i solą a Bandit spluwą.... . Edytowane 25 Grudnia 2014 przez godski 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Na przykład - Guzu przyjdzie z guzem na głowie, Friko wejdzie za friko, Pieczywko przywita nas chlebem i solą a Bandit spluwą.... . A Ty godski przebrany za Boga na nartach 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 A Ty godski przebrany za Boga na nartach to jak tak to zaklepcie mi 6 miejsc parkingowych 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgadnijcie, kto przyniesie Stellę i Fenixa na Essexach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgadnijcie, kto przyniesie Stellę i Fenixa na Essexach Nietrudno zgadnąć vel@BUJO!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Nietrudno zgadnąć vel@BUJO!!!!!!! Musiałby chyba oczadzieć, feniks robi wędki do połowu okoni i sandaczy na gumy, coś co zupełnie mnie nie interesuje a jak się pytałem o jakiegoś 12 lbs to nawet 3 Meppsa nie pociągnie wiec na jaki czort mi zachwalane na forum cuda chińskiego rodbuildingu? Nie potrafię tez docenić maślanych czy aksamitnych prac stelli do d..y, od małego latałem z grabiami czy później kosa po mazowieckich polach tak wiec i nie czuje żadnej różnicy w porównaniu chociażby do TP to po co przepłacać tym bardziej, ze nie wyważy mi żadnej wędki owy magnezowy cud na pierdylionie niepotrzebnych łożysk tym bardziej, ze w ręce ten magnez przeistacza się w plastik fantastik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Znalazłem rozbieżności w nazwie... więc pewnie o tego chodzi phoenixa , który to miał nawet swoje stoisko na targach w Lublinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Musiałby chyba oczadzieć, feniks robi wędki do połowu okoni i sandaczy na gumy, coś co zupełnie mnie nie interesuje a jak się pytałem o jakiegoś 12 lbs to nawet 3 Meppsa nie pociągnie wiec na jaki czort mi zachwalane na forum cuda chińskiego rodbuildingu? Nie potrafię tez docenić maślanych czy aksamitnych prac stelli do d..y, od małego latałem z grabiami czy później kosa po mazowieckich polach tak wiec i nie czuje żadnej różnicy w porównaniu chociażby do TP to po co przepłacać tym bardziej, ze nie wyważy mi żadnej wędki owy magnezowy cud na pierdylionie niepotrzebnych łożysk tym bardziej, ze w ręce ten magnez przeistacza się w plastik fantastik Popieram. Te Feniksy to się pod własnym ciężarem łamią . A róznica pomiędzy Stellą, TP jest tak pomijalna, że łowię Biomasterem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 @Bujo, pudełko much byś wziął, chętnie rzucę okiem na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 I wszystko jasne @Bujo po prostu nie PUKA.............................w dno ołowiem !!!! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) @Bujo, pudełko much byś wziął, chętnie rzucę okiem na żywo. Olo, Niestety muchy wszelkie mam w UK Co zaś gum to faktycznie nie łowię bo sandacze jakoś mnie nie kręcą, wtedy te wszelkie super czy ultra fasty, te kosy czy jak je by tam nazwal staja się narzędziem zbędnym Do zobaczenia jutro Pozdrawiam, Bujo Edytowane 26 Grudnia 2014 przez Bujo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) Jo żech będę... PozdrawiamAlek Edytowane 26 Grudnia 2014 przez platynowłosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Jo żech będę... PozdrawiamAlekto pewnie kilka dłoni przy przywitaniu zostanie zmiazdzonych do zobaczenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Dla Przyjaciół, w szczególności Z JB, żem delikatny....Naprawdę...Do zobaczenia.Alek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Witam, To ja zrobię sobie plakietkie ''wszystkie stelle są do d..y co by mnie było łatwiej rozpoznać Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Witam, To ja zrobię sobie plakietkie ''wszystkie stelle są do d..y co by mnie było łatwiej rozpoznać Pozdrawiam, Bujo Bujo specjalnie dla Ciebie taką zrobię w większym rozmiarze żeby się wyróżniała do innych 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 zapowiada sie fajnie.. a oprócz pełnego portfela przynosimy jakieś fishingowe akcesoria ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Ktoś może wsiąść ze sobą aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Czyli plakietki każdy we własnym zakresie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi