Skocz do zawartości

Warszawskie Spotkanie Jerkbait.pl 27 grudnia 17:00

@slider@

Rekomendowane odpowiedzi

Czy mamy sobie zorganizować plakietki celem latwiejszej identyfikacji czy organizator nas wyposaży ?

Ciekawy i mądry pomysł . Rok temu byłem i przyznaję że nie miałem pojęcia "who is who" :rolleyes: . Co prawda kilka osób znam z innych portali ale fajnie byłoby poznać innych.

Daj znać w wątku. myślę ze każdy we własnym zakresie coś może uskutecznic.

Co by tylko wiedzieć wcześniej

Na przykład - Guzu przyjdzie z guzem na głowie, Friko wejdzie za friko, Pieczywko przywita nas chlebem i solą a Bandit spluwą.... . 

Edytowane przez godski
  • Like 7

Nietrudno zgadnąć vel@BUJO!!!!!!!

Musiałby chyba oczadzieć, feniks robi wędki do połowu okoni i sandaczy na gumy, coś co zupełnie mnie nie interesuje a jak się pytałem o jakiegoś 12 lbs to nawet 3 Meppsa nie pociągnie wiec na jaki czort mi zachwalane na forum cuda chińskiego rodbuildingu?

Nie potrafię tez docenić maślanych czy aksamitnych prac stelli do d..y, od małego latałem z grabiami czy później kosa po mazowieckich polach tak wiec i nie czuje żadnej różnicy w porównaniu chociażby do TP to po co przepłacać tym bardziej, ze nie wyważy mi żadnej wędki owy magnezowy cud na pierdylionie niepotrzebnych łożysk tym bardziej, ze w ręce ten magnez przeistacza się w plastik fantastik :)  

Musiałby chyba oczadzieć, feniks robi wędki do połowu okoni i sandaczy na gumy, coś co zupełnie mnie nie interesuje a jak się pytałem o jakiegoś 12 lbs to nawet 3 Meppsa nie pociągnie wiec na jaki czort mi zachwalane na forum cuda chińskiego rodbuildingu?

Nie potrafię tez docenić maślanych czy aksamitnych prac stelli do d..y, od małego latałem z grabiami czy później kosa po mazowieckich polach tak wiec i nie czuje żadnej różnicy w porównaniu chociażby do TP to po co przepłacać tym bardziej, ze nie wyważy mi żadnej wędki owy magnezowy cud na pierdylionie niepotrzebnych łożysk tym bardziej, ze w ręce ten magnez przeistacza się w plastik fantastik :)

Popieram. Te Feniksy to się pod własnym ciężarem łamią . A róznica pomiędzy Stellą, TP jest tak pomijalna, że łowię Biomasterem   ;)  :D .

@Bujo, pudełko much byś wziął, chętnie rzucę okiem na żywo.

Olo,

Niestety muchy wszelkie mam w UK :(

Co zaś gum to faktycznie nie łowię bo sandacze jakoś mnie nie kręcą, wtedy te wszelkie super czy ultra fasty, te kosy czy jak je by tam nazwal staja się narzędziem zbędnym :)

Do zobaczenia jutro :)

Pozdrawiam,

Bujo

Edytowane przez Bujo
  • Like 1