Tomek88 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Andrzej @Godski jest u okulisty także nie dotrze na spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Czyli plakietki każdy we własnym zakresie ... Plakietki.... naklejki spersonalizowane już są gotowe 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Teraz to już mus być . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Też nie dojadę, komu jestem krewny woblery to dowiozę po weekendzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Andrzej @Godski jest u okulisty także nie dotrze na spotkanie.to widzę że i ja chyba odpadne, bo już nikogo z ekipy nie znam :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Plakietki.... naklejki spersonalizowane już są gotowe 20141227_1450042.jpgRewelka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 to widzę że i ja chyba odpadne, bo już nikogo z ekipy nie znam :/po to właśnie są spotkania by się poznać Dawaj nie kombinuj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 po to właśnie są spotkania by się poznać Dawaj nie kombinujW sumie jeden pozytyw widzę , będę głosił podobne hasło co @Bujo to może jak będą bili to nas dwóch 10 minut z mojej wioski jest pod lokal to podskocze ale sam to i %% nie będę przyjmował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Kombajnista nie marudz tylko przyjeżdżaj swoim kombajnem na spotkanie. Kiedys wszyscy się nie znali na jerku. Po to są spotkania żeby się poznawać w realu a nie tylko przez monitor. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Kombajnista nie marudz tylko przyjeżdżaj swoim kombajnem na spotkanie. Kiedys wszyscy się nie znali na jerku. Po to są spotkania żeby się poznawać w realu a nie tylko przez monitor.dla zasady wpadnę skorzystać z darmowych weekendowych parkometrow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Nie wiem czy maszyny rolnicze mogą parkować za darmo [emoji6] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 szalom.gorączka mnie rozłożyła... kwakmożliwe, że nie dotrę.także mistrz którego mam dotknąć nosem w lewe ramie niech się nie czuje zawiedziony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Nie wiem czy maszyny rolnicze mogą parkować za darmo [emoji6]heder zdjęty, a plamy hipolu za sobą to i osobowki zostawiają pozatym bizon bez kabiny to taki większy kabriolet. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Dawaj nie kombinujChyba nie kombajnuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 ale kabriolet ma mniejszą młuckarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Ja niestety odpadam. Wyjazd świąteczny mi się przedłużył ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zaraz będzie tak, że nikogo nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Ciepłe pozdrowienia z Oławy - tym, których miałem okazję poznać, i tym, których jeszcze nie ...Wasze zdrowie!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Ciepłe pozdrowienia z Oławy - tym, których miałem okazję poznać, i tym, których jeszcze nie ...Wasze zdrowie!!! Dzięki za pozdrowienia Ja dziś krótko gościłem, więc już jestem w domu. Dziękuję wszystkim za chwilę oderwania się od szarej codzienności przy łyku ciemnego trunku. @Rudi 75 przyniósł trochę cukierków, więc było co oglądać, @Slider zaś spisał się z ometkowaniem Nas @bartolo pochwalił się jerkami od Melka i tu jeszcze bardziej nakręcił mnie na ich posiadanie P.S.Kolegom @urasenty i @wrocek dziękuję za zaproszenie na pewno skorzystam 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Dziękuję wszystkim za spotkanie - jak zwykle było zajebiście kto nie dotarł niech żałuje! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 dziękuję Panowie i Panie za możliwość poznania Was osobiście byłem krótko, ale było fajnie Pozdrawiam i do zobaczenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Kilku Kolegów znam z forum co często wstawiają foty. Fajnie było by Was poznać rozpoznając twarze na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Moją twarz znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Dziękuję bardzo za udane spotkanie. Miło było poznać tylu nowych Kolegów znanych dotychczas z forum. Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Rowniez dziękuję za spotkanie.Bylo sympatycznie,jak zawsze;)Kilka nowych osób poznanych w realu,oby zaowocowalo dłuższą znajomością. Szkoda,ze tak wielu nie dotarło PozdrawiamMariusz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi