Qowax001 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 +1 do podziękowań miło było poznać ludzi z innej strony niż literki do następnego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Serdeczne dzieki organizatorom za pomysł i organizacje:) Było bardzo miło, niektórych twarzy juz dawno nie widziałem, niektóre bylo miło poznać po raz pierwszy! Wieczór pełen miłych rozmów i wspólnych planów na przyszłe wyjazdy:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Bardzo fajne spotkanie, dzięki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 (edytowane) hehe nawet ja sie zalapale na fote :D:DDzieki za spotkanko - miło było ponać jerkbaitowców w realu Edytowane 28 Grudnia 2014 przez meme174 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Wielkie podziękowania dla organizatorów spotkania.!! Było super! Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Dzięki za spotkanie. Miło było was poznać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 (edytowane) . Edytowane 19 Czerwca 2015 przez elmo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borys1 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 było naprawde super i uważam że takie spotkanka powinny odbywać się z ciut większą częstotliwością Pozdrawiam wszystkich serdecznie! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 było naprawde super i uważam że takie spotkanka powinny odbywać się z ciut większą częstotliwością Pozdrawiam wszystkich serdecznie!Jestem jak najbardziej za.Było git, cieszę się że mogłem poznać w realu kolegów z JB, i spotkać kumpli już znanych 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 było naprawde super i uważam że takie spotkanka powinny odbywać się z ciut większą częstotliwością Pozdrawiam wszystkich serdecznie!Dziękuje za spotkanie i zgadzam się z Borysem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Przyłączam się do "chóru", super, dzięki, oby częściej i .... i dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Może kolejnym razem wreszcie uda mi się dotrzeć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Witam Panowie Zaświadczam wszem i wobec, że jeden z naszych Kolegów, ma chwyt w łapie jak imadło. Poczułem..fajnie było. Dziękuuuuję...potrenuję do następnego zjazdu.... Dobrze było osobiście poznać kolejnych Kolegów znanych tylko z ekranu.Niektóre rozmowy były dla mnie bardzo inspirujące i ważne. @Bujo i @ Mariano - dziękuję.Np: Syn jednego z Naszych wymaga stałej i kosztownej rehabilitacji. Facet jest naprawdę mocno dzielny. Jako stary masażysta potrafię to zobaczyć i docenić...Zbliża się koniec roku, odpis 1% podatku, przynajmniej u mnie, znajdzie swojego odbiorcę..Np: Sprawa ochrony ...suma, na polskich wodach... Nie łowię tych ryb, ale pasja Kolegi opowiadającego... Sprawa warta przemyślenia.Np: Kwestie firm organizujących wyprawy wędkarskie...I wiele innych tematów. Panowie, po prostu dobrze było. PozdrawiamAlek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Dziekuje wszystkim za suuuuuper spotkanie, nastepnym razem trzeba zaczac wczesniej bo tak na prawde byla okazja porozmawiac z polowa z obecnych Fajnie, ze z kilkoma z Was widzimy sie na rybach w przyszlym roku :) Pozdrawiam, Bujo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Również dzięki wszystkim. Przykro mi że niektórych rozczarowałem, no cóż, nie jestem podobny do Kisiela 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi