matusiak Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Mam pytanko czy posiada ktoś fotki Czorsztyna po częściowym spuszczeniu w 2007r niestety nie było mnie w Polsce i o niczym nie wiedziałem a z przyjemnością bym zobaczył jak to wygląda realistycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Myślę że jeśli ktoś posiada takie fotki to i tak nie podzieli się nimi Piotrku.Dla niektórych to tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 chyba bardziej jak wygladalo... po ostatniej DUŻEJ wodzie cholernie duuuuuużo się tam pozmieniało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi