jobejt61 Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 witammam problem ,od jakiegoś czasu mam kłódkę w dziale "kupno sprzedaż"reszta forum chodzi normalnie,zgłosiłem do moderatora ,zapytał i zamilkł może jednak mnie ktoś oświeci w czym sęk pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 woblerwz Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Może w regulaminie?" Od dnia wejścia w życie niniejszego regulaminu (01.02.2013r) do korzystania z Giełdy uprawnieni są Użytkownicy zarejestrowani na portalu jerkbait.pl dłużej niż 30 dni, mający minimum 10 napisanych postów." A teraz powinno zadziałać, 10 już masz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jobejt61 Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Działa dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Halls Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Dobry temat ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jobejt61
witam
mam problem ,od jakiegoś czasu mam kłódkę w dziale "kupno sprzedaż"
reszta forum chodzi normalnie,zgłosiłem do moderatora ,zapytał i zamilkł
może jednak mnie ktoś oświeci w czym sęk
pozdrawiam
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi