Skocz do zawartości

slider MB

platynowłosy

Rekomendowane odpowiedzi

Jak to co? Przecież t Megabass! I to JDM. Musi łowić, bo to MB i JDM ;) I jeszcze pewnie ma opalizację! Poza tym, nie oszukujmy się. Która ryba nie chciała by mieć z nim zdjęcia? ;)

A tak serio serio.

Ciekawa przynęta o wielu możliwościach prezentacji. Walk the dog skuteczny od lat, więc nie widzę specjalnego powodu, żeby i tego nie gryzły szczupaki. Nie zauważyłem, a przydałoby się lusterkowanie podczas opadu/wynurzania. Moment "zawieszenia" to jedna z "tych" chwil ;)

a ja napisze

Znam rodzimy produkt, który tak zamiata tyłkiem ale jest to forum wędkarskie więc nie napiszę jaki :P

.......

a ja napisze nad czym warto bezie się zastanowić w nadchodzącym sezonie ;)

wymienne ogony zmieniają prace przynęty :D :D

(przynętę można prowadzić na kilka sposobów)

Edytowane przez @Wojti

Zamiatanie wygląda dobrze. Ciekawe tylko, jak jest z łapaniem przyponu/linki przez kotwice przy takich manewrach. Pewnie szybki multik i szybkie kręcenie korbą pozwala zminimalizować takie rzeczy, ale wydaje mi się, że mimo wszystko może mieć to miejsce.

Zamiatanie wygląda dobrze. Ciekawe tylko, jak jest z łapaniem przyponu/linki przez kotwice przy takich manewrach. Pewnie szybki multik i szybkie kręcenie korbą pozwala zminimalizować takie rzeczy, ale wydaje mi się, że mimo wszystko może mieć to miejsce.

SG wprowadziło następujące rozwiązanie, w korpusie wbudowany jest magnez, który przyciąga kotwice do przynęty, tylna kotwica wbijana jest w gumowa (wymienna cześć) - łowiąc ta przynęta stosowałem sztywny przypon i nie stwierdziłem plątania się linki o kotwice, jednak stosując szerokie prowadzenie, co jakiś czas  może mieć to miejsce

• Like 1

SG wprowadziło następujące rozwiązanie, w korpusie wbudowany jest magnez, który przyciąga kotwice do przynęty, tylna kotwica wbijana jest w gumowa (wymienna cześć) - łowiąc ta przynęta stosowałem sztywny przypon i nie stwierdziłem plątania się linki o kotwice, jednak stosując szerokie prowadzenie, co jakiś czas  może mieć to miejsce

Widziałem to rozwiązanie i patent z magnezem wydaje się być ok. 

Pisząc swojego posta miałem na myśli to cudo z kraju kwitnącej wiśni, tylko szybciej żeś Waćpan w klawiaturę klepał i rzeczywiście mogło wyjść tak, że odnoszę się do Twojego wpisu ;)

Tylko cos mi tu nie pasuje - ja osobiscie ta przynete zatwierdzil bym jako swim baita - czyli cos w stylu sg 4play z mozliwoscia " zajebistego obrotu o 360 stopni " - z tego co widzialem "megabas".tez zatwierdza go do kategori swim baitow a nie jerkbaitow wiec zaden slider z niego. oczywiscie uprzedzajac zlosliwosci kazdy moze ta przynete zatwierdzac do kategori jakich chce :D

Edytowane przez meme174
  • Like 2

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...