platynowłosy Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Witam Panowie Ciekawym, co Panowie na to: PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Z nazwy musisz skreślić literkę "r" A przynęta jak przynęta, tyle że MB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Jak to co? Przecież t Megabass! I to JDM. Musi łowić, bo to MB i JDM I jeszcze pewnie ma opalizację! Poza tym, nie oszukujmy się. Która ryba nie chciała by mieć z nim zdjęcia? A tak serio serio.Ciekawa przynęta o wielu możliwościach prezentacji. Walk the dog skuteczny od lat, więc nie widzę specjalnego powodu, żeby i tego nie gryzły szczupaki. Nie zauważyłem, a przydałoby się lusterkowanie podczas opadu/wynurzania. Moment "zawieszenia" to jedna z "tych" chwil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 A widziałeś, jak tyłkiem zawija o 360 stopni?I to był powód, dla którego zamieściłem ten link.Znasz może jakiś rodzimy produkt, no nawet nie rodzinny, który tak zamiata. PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Znam rodzimy produkt, który tak zamiata tyłkiem ale jest to forum wędkarskie więc nie napiszę jaki A myślisz, że to zamiatanie 360 ma 2x większy wpływ na żerowanie ryby od zamiatania o 180?Widziałeś ruska jak robi poppera z marchewki? ... i łowi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 (edytowane) a ja napisze Znam rodzimy produkt, który tak zamiata tyłkiem ale jest to forum wędkarskie więc nie napiszę jaki ....... a ja napisze nad czym warto bezie się zastanowić w nadchodzącym sezonie wymienne ogony zmieniają prace przynęty :D(przynętę można prowadzić na kilka sposobów) Edytowane 16 Listopada 2014 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Zamiatanie wygląda dobrze. Ciekawe tylko, jak jest z łapaniem przyponu/linki przez kotwice przy takich manewrach. Pewnie szybki multik i szybkie kręcenie korbą pozwala zminimalizować takie rzeczy, ale wydaje mi się, że mimo wszystko może mieć to miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Zamiatanie wygląda dobrze. Ciekawe tylko, jak jest z łapaniem przyponu/linki przez kotwice przy takich manewrach. Pewnie szybki multik i szybkie kręcenie korbą pozwala zminimalizować takie rzeczy, ale wydaje mi się, że mimo wszystko może mieć to miejsce. SG wprowadziło następujące rozwiązanie, w korpusie wbudowany jest magnez, który przyciąga kotwice do przynęty, tylna kotwica wbijana jest w gumowa (wymienna cześć) - łowiąc ta przynęta stosowałem sztywny przypon i nie stwierdziłem plątania się linki o kotwice, jednak stosując szerokie prowadzenie, co jakiś czas może mieć to miejsce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 A widziałeś, jak tyłkiem zawija o 360 stopni? od wielu, wielu lat slider, amma, danczyk, smuttly, flipper i wiele, wiele innych ... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 SG wprowadziło następujące rozwiązanie, w korpusie wbudowany jest magnez, który przyciąga kotwice do przynęty, tylna kotwica wbijana jest w gumowa (wymienna cześć) - łowiąc ta przynęta stosowałem sztywny przypon i nie stwierdziłem plątania się linki o kotwice, jednak stosując szerokie prowadzenie, co jakiś czas może mieć to miejsceWidziałem to rozwiązanie i patent z magnezem wydaje się być ok. Pisząc swojego posta miałem na myśli to cudo z kraju kwitnącej wiśni, tylko szybciej żeś Waćpan w klawiaturę klepał i rzeczywiście mogło wyjść tak, że odnoszę się do Twojego wpisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 (edytowane) Tylko cos mi tu nie pasuje - ja osobiscie ta przynete zatwierdzil bym jako swim baita - czyli cos w stylu sg 4play z mozliwoscia " zajebistego obrotu o 360 stopni " - z tego co widzialem "megabas".tez zatwierdza go do kategori swim baitow a nie jerkbaitow wiec zaden slider z niego. oczywiscie uprzedzajac zlosliwosci kazdy moze ta przynete zatwierdzac do kategori jakich chce Edytowane 16 Listopada 2014 przez meme174 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Toż to swimbait, a nie żaden szybowiec. Michał ma rację. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 W polsce czesto jak nie ma steru to juz prawie jerk Niestety to wina po czesci naszych wspaniałych producentów i zaległosci historycznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 I - phoneI - storeI - pad...I - Slideciekawe czy już jest pozew ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zauważyłem, że taki punkt seledynowy na czarnym kolorze jak w tej przynęcie jest dobrym wabikiem. Taki podobny seledynowy punkt jest tez na jednym z kolorów IzumiShadAlive, daje efekt jako dobry wabik i celownik - SPRAWDZONE:)! (przynajmniej na mojej wodzie;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pióro Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=9rgLU1HnUT8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi