woblery L.E. Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 WitamOdświeżę temat poszukuje młynka do nowego kija 245 cm cw 10-35 gram, głównie będę łowił na rzece główkami od 7 do 25 gram i gumy 3" i 4"Rozważam między Shimano biomaster sw4000, sustain 4000fb, ultegra 4000fb, penn clash3000-4000, Waga kołowrotka między 260 a 340gram.moze coś od siebie możecie polecićCzekam na Wasze opinięPozdrawiamZ tych co wymieniłeś zdecydowanie biomek sw. zastanów się nad daiwą one mają mocne przekładnie.Caldia 11'(ciężko dostępna), caldia shaZe swojej strony polecę Ci mojego czarnego konia! co prawda ciut cięższy ale mocarz na lata. Daiwa generation black 3000https://allegro.pl/kolowrotek-daiwa-generation-black-3000-nowosc-i6987118744.htmlBardzo mocna przekładnia i płynna praca.Super ogólnie. Tylko co do daiwy to może być problem z zamiennymi szpulami. W razie czego pasuje właśnie od caldii 11' bo w zasadzie to te same młynki tylko w innym kroju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Gro moich kumpli kręci Sustain-en i są bardzo zadowoleni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas107 Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Też myślałem nad biomasterem 4000SW ale przełożenie trochę za duże :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 To poszukaj zwykłego Biomastera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas107 Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Mało prawdopodobne że znajdę nowego biomasterem, zastanawiałem się też czy nie lepiej kupić ultegre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Nie napewno nie. To zdecydowanie tą daiwe co poleciłem.Ta daiwa to mocarz i ogarnie tą gramaturę na długie lata. Kup zwykłego biomastera 4000 bez sw no chyba że będziesz łowił też w solance to ta daiwa się też nadaje bo ona w zasadzie jako offshore jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 https://skleptrabucco.pl/shimano-biomaster-fb-4000-s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Mało prawdopodobne że znajdę nowego biomasterem, zastanawiałem się też czy nie lepiej kupić ultegreBiomaster FB był w produkcji do końca 2015 r . jak nie lepiej. Naściągano do nas tego z Niemiec tyle kg , że powinieneś spokojnie jeszcze coś kupić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas107 Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Ponad 1100zl za biomastera to już sporo bo chodziły po 800-900, a za 1400 juz mozna twin powera kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 (edytowane) Za 1150-1200zl można ściągnąć sobie certate 2016... Sam tak nabyłem 3000 w maju a teraz 2500. Szkoda tylko, że szpule kosztują tyle co do Stelli. Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka Edytowane 2 Listopada 2018 przez mathew.stepnicki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 WitamOdświeżę temat poszukuje młynka do nowego kija 245 cm cw 10-35 gram, głównie będę łowił na rzece główkami od 7 do 25 gram i gumy 3" i 4"Rozważam między Shimano biomaster sw4000, sustain 4000fb, ultegra 4000fb, penn clash3000-4000, Waga kołowrotka między 260 a 340gram.moze coś od siebie możecie polecićCzekam na Wasze opinięPozdrawiamChyba miales na mysli sustain fg,bo fb bylo ladnych lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas107 Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Tak racja a co do daiwy to jakoś nie polubiłem tych młynków, kolega miał jakiś model z korpusem z zaionu czy coś takiego za ponad grubo tysiaka i po jakimś czasie nie był z niego zadowolony, Kupię raczej biomastera SW jak da się do niego dokupić zwykła raczke lub zwykłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi