marchem2 Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Witam Proszę o radę mam dwa stradici 2500 Ci4 i jednego 2500 MgFB, dla mnie to za dużo i chcę któregoś sprzedać ale nie mogę się zdecydować bo i ten i ten fajny. Proszę o podpowiedż i doradzenie, co koledzy by opchneli a co zostawili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Mgfb to zuo, do piekła z nim, ci4 całkiem zjadliwy tylko ceny trzymają wysoko. Ci4 ma wkrecana w przekładnie korbe i czernione koło przekładni a jak wiemy od niedawna (oficjalny przeciek na forum) tylko kołowrotki z korba wkrecana są godne uwagi wszystkie inne to śmietnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchem2 Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 MG FB też ma wkręcaną korbe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 To jestem niewyedukowany i tu się kończy moja pomoc jedynie na dobrych checiach...dwa młynki z wkrecana korba co zrobić. Nie pomyślałeś może przez chwilę Kolego żeby zostawić ten który bardziej Ci się podoba i którym lepiej Ci się łowi ? I pewnie do ci4 nie masz zapasowej szpuli a w mgfb były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Ja bym wolał 2500MgFB - oba Malezja, ale obudowa magnezowa bardziej do mnie przemawia Poza tym co dwie szpule to nie jedna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Co dwie szpulki to nie jedna więc...2500MgFB. Chyba że CI4 lepiej Ci leży. Aaa , rzuciłem okiem na dane to MgFD 2500 waży 9oz a CI4 7oz Zresztą dla porównania: http://fish.shimano.com/publish/content/global_fish/en/us/index/products/reels/spinning/Stradic_CI4_.html http://www.fredscustomtackle.com/SHIMANO-Stradic-MgFB-_p_211.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turik Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 również za Ci4........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 A ja bym tam zostawił sobie najstarszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wormson Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 a ja kupie ci4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchem2 Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 WitamDzięki wszystkim za rady, Teraz to już nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Jesc nie wolaZostaw obaZapasowy kolowrotek to nie luxusTo konieczność. Lepiej nigdy się o tym nie przekonać placzac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi