Tomek88 Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Z tańszych opcji savage gear oraz sakura mają fajne propozycje, mi bardziej się widzi sakura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 TomekWolisz Sakurę ze względu na wygląd czy porównywałeś i fajniejsza jest, lepiej pracuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 TomekWolisz Sakurę ze względu na wygląd czy porównywałeś i fajniejsza jest, lepiej pracuje?Jedno i drugie, kilka osób na forum łowi i chwali chociaż SG też ma zwolenników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejkosz Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Mam pytanie odnosnie kija WRC80HF2, o ile deklarowany cw ma do 3 oz, to wszedzie chodza sluchy, ze uciagnie duzo wiecej, ktos moglby sprecyzowac mniej wiecej do ilu gram ten kijek ma realny cw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Możesz rozszyfrować ten kod cyfrowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejkosz Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 St Croix Wild River Cast 8 stop, heavy fast 2 czesciowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Do popisu kija, spokojnie możesz dodać 25-30% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejkosz Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 (edytowane) wychodziloby jakos do 110 g dalej troche malo jak na moje potrzeby Edytowane 12 Maja 2016 przez Kejkosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Dorzucę w tym temacie, że kijek Rozemeijer qualifer 60-120g o dł.2,13 rzucał ostatnio alienem Sg 30cm ok 143g.Prowadzenie też ok. Rzuty co prawda ostrożne, ale przy następnej okazji bardziej mu się przyjrzę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Mam pytanie odnosnie kija WRC80HF2, o ile deklarowany cw ma do 3 oz, to wszedzie chodza sluchy, ze uciagnie duzo wiecej, ktos moglby sprecyzowac mniej wiecej do ilu gram ten kijek ma realny cw? piszesz takie rzeczy i nadal twierdzisz ze przeszukałeś forum??? To może hasło CZARNA MAMBA Ci nieco pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Ukręć na batsonie rclb 70 ml a jak mało to 70 m i naprawdę ćwierć kilowe cegły z tego drugiego latają. Kij wychodzi pancerny w razie potrzeby ścieżkę w pokrzywach wychlastasz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Odświeżę trochę temat ,szukam kijka do ciężkiego łowienia coś od 150 g w górę a nawęd powyżej 200 g tak max 210 cm może ktoś coś podrzuci.Z góry dzieki za wszelakie sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Rzuć okiem, może daleko nie musisz szukaćhttp://jerkbait.pl/topic/108248-abu-garcia-volatile-pike-802-xh-244cm-50200g-cast/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 (edytowane) A już myślałem ze jest to czego szukam ,niestety trochę za długa na ponton będzie nie zbyt poręczna.jak nie znajdę nic krótszego to pomyśle.W każdym bądz razie dzięki za pomoc. Edytowane 7 Kwietnia 2018 przez Maciek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Ponton często stabilniejszy od łódki w tym samym wymiarze. A poza wszystkim do rzutów przynętami/gumami w tak wysokiej gramaturze raczej powinieneś bez względu na to czy jest to ponton czy nie wybierać kij w długości 240-260 (ta oferta nie jest moja ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1991 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Dokładnie kij do takich gramatur dał bym minimum 240cm i tak ci dolnik pójdzie pod pache. Jerkowac takim kijem i tak nie będziesz. Ale wiadomo że i tak wybierzesz co uważasz za dobre dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Na rynku pełno jest kijków do 150-200 gramów.Co polecacie budżetowego do 300 gramów w dwuskładzie do 600-800 zł?Coś bym na Boren zabrał aby troutami 30 cm miotać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Chcesz Andrzeju kija pod wyjazd kupować? O takich parametrach? Dla chcącego nic trudnego. Nie to, że zarzucam Tobie brak krzepy. Jeno wydaje mi się, iż czasami wkraczamy za bardzo w "dzikie ostępy". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 jerkbait.pl-wędka-pod-casting-na-ciężko Czytałem. Generalnie temat jest o delikatniejszym sprzęcie i dobrze by było napisać o wędkach o c.w. powyżej 200 gramów. Chcesz Andrzeju kija pod wyjazd kupować? O takich parametrach? Dla chcącego nic trudnego. Nie to, że zarzucam Tobie brak krzepy. Jeno wydaje mi się, iż czasami wkraczamy za bardzo w "dzikie ostępy".Czemu nie? Wszystko jest dla ludzi i czasem w "dzikie ostępy " warto się zapuścić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Na rynku pełno jest kijków do 150-200 gramów.Co polecacie budżetowego do 300 gramów w dwuskładzie do 600-800 zł?Coś bym na Boren zabrał aby troutami 30 cm miotać . Trochę wyższa cena ale może to być tym co szukaszhttp://pleciona.pl/pl/p/Westin-W4-MonsterStick-T-240cm-6XH-150-290g-1-1-sec.-/22906 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Trochę wyższa cena ale może to być tym co szukaszhttp://pleciona.pl/pl/p/Westin-W4-MonsterStick-T-240cm-6XH-150-290g-1-1-sec.-/22906 Dzięki, trochę króciak ale będę w plecionie to pomacam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 (edytowane) Byłem w Plecionie ale to nie to. Aktualnie mój faworyt na sucho to Savage Gear Big Pike do 300 gramów ale z tego co widzę niedostępny .Gdyby ktoś go gdzieś namierzył to proszę o info ale tylko na priv bo może zostać sprzątnięty sprzed nosa. Edit - już nie ważne. Dwa kijki do mnie jadą. Do 300 i do 350 gramów . Edytowane 23 Maja 2018 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Koniecznie napisz jak się łowi z ręki przynętami 300 g, bo jakoś nie widzę tego.Co innego troll.A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 NFZ refunduje rehabilitację na szczęście- spróbować można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Koniecznie napisz jak się łowi z ręki przynętami 300 g, bo jakoś nie widzę tego.Co innego troll. Napiszę . Na Youtube sporo filmików jest. Kijek do 300 gramów ten co zamówiłem + trout 30 cmi węgorz 40 cm. https://www.youtube.com/watch?v=Wjqxspdu4aw NFZ refunduje rehabilitację na szczęście- spróbować można Jest ryzyko jest zabawa . A tak poważnie to na rehabilitacje w NFZ nie liczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi