admin Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Cześć,Wczoraj nagrałem. Niestety muszę?popracować nad jakością ale da się słuchać O musky Tadka można było przeczytać na naszym forum. Druga część audycji to Dzień Dziecka i wędkarstwo. Koniec audycji to temat ginących gatunków. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Ja używam do nagrywania Streamripper for Winamp.Bardzo łatwy w obsłudze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Dzięki za wskazówkę - na pewno skorzystam. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Co trzeba zrobic zeby audycje wystartowac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Jurku klikasz na ikonkę, pojawia się strona Wrzuty i później na tej stronie pojawia się odtwarzarka - trzeba tylko nacisnąć Play i gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lesiewicz Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Jurku kliknj w ten głośnik w poście Remka.Otworzy ci sie wrzuta i kliknij odtwarzanie ,to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Na strone wchodze ale nie odnajduje Play czy tez Odtwarzanie nie mam takich komend ...to znaczy nie mam czegos co mi to ma uruchomic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Jest komenda Auto - Odtwarzanie ale mi to nie robi . Dobrze ...bede dzis u Jacka to sprawdze u niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lesiewicz Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Na środku ekranu pojawi Ci się taki szary pasek i tam po lewej stronie będzie przycisk play.Pod niebieskim napisem Audcja Polskiego Radio Chicago - 20_06_2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Nie mam nigdzie slowa Play ...dziekuje , dajemy spokoj , sprawdze to u Jacka . Moj komp jest po czyszczeniu i nie pokazuje mi tego co przed . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Pod tym napisem mam pustke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 To by Jurku oznaczało, że nie masz Flash'a zainstalowanego bo ten odtwarzacz jest właśne w nim napisany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lesiewicz Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 No chyba że nie masz Flash'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Jurku, to tak powinno wyglądać - mniej więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 I jak jest ta odtwarzarka to .. trójkącik ale coś czuję, że Ty jej o prostu nie widzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 oczywiscie nie mam pojecia co to jest nie ma problemu jak wroci syn to po niego zadzwoni mlot komputerowy jerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Remku to co pokazales mi w okienku to ja nie mam na glownej tablicy tej strony ...jednym slowem nie mam tego paseczka z napisem i przyciskami...to mi sie nie pokazuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 No to albo poziom zabezpieczeń w przeglądarce albo nie masz Flasha'a. Syn na pewno pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 ja sadze ze jest to poziom zabezpieczen jaki mam teraz wprowadzony ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 no i zaskoczylo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Cześć,
Wczoraj nagrałem. Niestety muszę?popracować nad jakością ale da się słuchać
O musky Tadka można było przeczytać na naszym forum. Druga część audycji to Dzień Dziecka i wędkarstwo. Koniec audycji to temat ginących gatunków.
Pozdrawiam
Remek
19 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi