Qcyk Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Dzisiaj dotarła do mnie balsa z Hobby Model i powiem tak balsa z BS Nizpol była ok ale ta balsa którą dostałem teraz z Hobby Model jest super. Gładka, twarda...no podoba mnie sie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Dzisiaj dotarła do mnie balsa z Hobby Model i powiem tak balsa z BS Nizpol była ok ale ta balsa którą dostałem teraz z Hobby Model jest super. Gładka, twarda...no podoba mnie sie:D Listewki mają idealne, szkoda tylko że mimo proszenia o twardą (ciemną) tylko połowa listewek taka jest, więc chyba nie zwracają szczególnej uwagi na tego typu prośby klienta. Tak czy siak, wole kupować od nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 17 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Gdzie dostanę balsę w listewkach powiedzmy 20x15 ,raczej twardszą? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 17 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Gdzie dostanę balsę w listewkach powiedzmy 20x15 ,raczej twardszą? Z góry dzięki Nie jestem pewien ale chyba ostatnio w sklepie modelarskim w Bydgoszczy widziałem. Jak będę w okolicy to wpadnę rzucić okiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 18 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Gdzie dostanę balsę w listewkach powiedzmy 20x15 ,raczej twardszą? Z góry dziękiW tym sklepie jest tylko 10x30 za 12 ziko, i deska 12x100. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi