Skocz do zawartości

Okręg Mazowiecki - porozumienia

wsumierybak

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Dziś z pomocą Bartka opłaciłem część podstawową u niego w kole, zrobiłem dopłatę na mazowieckie i teraz przy okazji podjadę zrobić opłatę końcową też u Bartka w kole :D

Skarbnik bardzo przyjemny Pan wytłumaczył mi co i jak mimo że był trochę zajęty.

Bardzo dziękuję Bartkowi za pomoc bez niego i skarbnika w życiu bym tego nie ogarnął :)

pozdrawiam

Przyszłość OC na dzień dzisiejszy jest w żadnym przypadku nie zagrożona, wręcz przeciwnie. Dziś w końcu - zdaje się - karty są rozłożone na stole. Pęta, które nałożył OM na OC poprzednimi laty zostały zerwane. Cieszy sytuacja tym bardziej, iż zg. z w/w pliczkami, w Okręgu Mazowieckim najmłodszych w wieku do lat 16 jest ok. 2,70%, a w takim Ciechanowskim - 9,30%.

Witam

Dziś z pomocą Bartka opłaciłem część podstawową u niego w kole, zrobiłem dopłatę na mazowieckie i teraz przy okazji podjadę zrobić opłatę końcową też u Bartka w kole :D

Skarbnik bardzo przyjemny Pan wytłumaczył mi co i jak mimo że był trochę zajęty.

Bardzo dziękuję Bartkowi za pomoc bez niego i skarbnika w życiu bym tego nie ogarnął :)

pozdrawiam

Kolego mozesz napisać mi na priw ile finalnie wyszło za dwa okręgi. w zeszłym roku tak zrobiłem i kasowo było korzystnie tzn siedlecki za połowę.. ciekawe czy w tym roku tez da radę tak ogarnąc temat

pozdrawiam

matpgt

Niestety sposobu myślenia taki sprzęt nie zmienia :D , odejdą ci konkretni działacze a na ich miejsce przyjdzie kto? Przyjdą ich klony a młodzież dostawszy się w tryby maszyny biurokrytyczno-kolesiowskiej szybciutko wróci na stare tory. Ogólnych patologicznych warunków w jakich PZW istnieje tak doskonale taki sprzęt też nie zmieni, o zwykłych Kowalskich wędkarzach nie mówiąc.

Już bym wolał wynająć kilku kolesi co tam pracują od propagandy i organizacji. Skutek byłby o niebo lepszy. Tylko, że ci kolesie są drożsi niż takie baterie.

Edytowane przez Stary Baca

• 1 miesiąc temu...
  • 7 miesięcy temu...

Na 2016 rok Okręg Mazowiecki ponownie bez żadnego porozumienia. Zaskoczony nie jestem ale info dla innych.

125zł składka na wody nizinne

165 nizinne i górskie

425zł nizinne + trolling

465zł nizinne + górskie + trolling

600zł opłata dla niezrzeszonych

40zł dzień dla zrzeszonych - 70zł dla niezrzeszonych

Na 2016 rok Okręg Mazowiecki ponownie bez żadnego porozumienia. Zaskoczony nie jestem ale info dla innych.

A  miałem nadzieję , że idzie ku lepszemu , eh szkoda gadać :( . Mogło by się wydawać ,że porozumienie pomiędzy OM i OC powinno być oczywistym i naturalnym :) . Znowu wygrały jakieś niezrozumiałe układy :angry: .