bartsiedlce Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Niebawem będzie więcej Po co ukrywać decyzje, które dotyczą wszystkich? Tak jest dużo łatwiej wprowadzać nowe pomysły w życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palibrzuch Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 WitamDziś z pomocą Bartka opłaciłem część podstawową u niego w kole, zrobiłem dopłatę na mazowieckie i teraz przy okazji podjadę zrobić opłatę końcową też u Bartka w kole Skarbnik bardzo przyjemny Pan wytłumaczył mi co i jak mimo że był trochę zajęty.Bardzo dziękuję Bartkowi za pomoc bez niego i skarbnika w życiu bym tego nie ogarnął pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Luzik, po to jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Jako ciekawostka dla zainteresowanych. Dwa pliczki. Jeden liczebność członków w poszczególnych okręgach na dzień 31.12.2014. Drugi porównanie rok do roku. Ciechanów na mocnym plusie.liczba_czlonkow_w_okregach_31122014.xlsliczba_czlonkow_w_okregach_20142013.xls Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 W niedzielę byłem w Cieksynie opłacic kartę na Ciechanowski i po rozmowie wnioskuję ze jest całkiem dobrze Dopłatę do Mazowsza niestety muszę zrobić a wolałbym te 118 zł dołożyć zdecydowanie lepszym niż OM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Jak widać na tej statystyce, mój okręg stracił najwięcej członków. Nie zmienia to faktu, że poradzimy sobie, jeszcze długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsumierybak Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Przyszłość OC na dzień dzisiejszy jest w żadnym przypadku nie zagrożona, wręcz przeciwnie. Dziś w końcu - zdaje się - karty są rozłożone na stole. Pęta, które nałożył OM na OC poprzednimi laty zostały zerwane. Cieszy sytuacja tym bardziej, iż zg. z w/w pliczkami, w Okręgu Mazowieckim najmłodszych w wieku do lat 16 jest ok. 2,70%, a w takim Ciechanowskim - 9,30%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matpgt Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 WitamDziś z pomocą Bartka opłaciłem część podstawową u niego w kole, zrobiłem dopłatę na mazowieckie i teraz przy okazji podjadę zrobić opłatę końcową też u Bartka w kole Skarbnik bardzo przyjemny Pan wytłumaczył mi co i jak mimo że był trochę zajęty.Bardzo dziękuję Bartkowi za pomoc bez niego i skarbnika w życiu bym tego nie ogarnął pozdrawiamKolego mozesz napisać mi na priw ile finalnie wyszło za dwa okręgi. w zeszłym roku tak zrobiłem i kasowo było korzystnie tzn siedlecki za połowę.. ciekawe czy w tym roku tez da radę tak ogarnąc temat pozdrawiammatpgt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Jeden taki pojazd i problem OM z głowy https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NyTBZhxV3ZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 A po ile składka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Jak się wszyscy dorzucą z zagrożonych okręgów, to starczy na całą baterię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JL48 Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 (edytowane) Niestety sposobu myślenia taki sprzęt nie zmienia , odejdą ci konkretni działacze a na ich miejsce przyjdzie kto? Przyjdą ich klony a młodzież dostawszy się w tryby maszyny biurokrytyczno-kolesiowskiej szybciutko wróci na stare tory. Ogólnych patologicznych warunków w jakich PZW istnieje tak doskonale taki sprzęt też nie zmieni, o zwykłych Kowalskich wędkarzach nie mówiąc. Już bym wolał wynająć kilku kolesi co tam pracują od propagandy i organizacji. Skutek byłby o niebo lepszy. Tylko, że ci kolesie są drożsi niż takie baterie. Edytowane 17 Lutego 2015 przez Stary Baca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Panowie, może ktoś krótko potwierdzić ile wynosi składka członkowska na okręg mazowiecki w 2015 (bez trollingu)? Czy w tym roku w ogóle istnieje taka opcja wyboru? http://ompzw.pl/skladki_2015_r_,296.html Z góry dziękuję! M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Przecież zacytowałeś bardzo jasną tabelkę, czego nie rozumiesz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Chcę się dowiedzieć ile wynosi opłata NORMALNA bądź PEŁNA na wody nizinne bez trollingu...takiej jasnej informacji tam nie widzę. W tabeli widzę słowo ULGOWA i to jest w.g. mnie mylące 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delux Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Mialem ten sam problem ta ulgowa wprowadza w blad. Patrz na pierwszy wiersz tabelki czyli kwote 118 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Dzięki za potwierdzenie! Jak będę na Twardej to nie omieszkam im tego wypomnieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Ulgowa znaczy niepełna, rezygnujesz z wody lub metody wędkowania, tak to interpretuj. Pełna to nizinne, górskie i trolling. Wykupujesz sobie, na co masz ochotę, np nizinną bez trollingu za 118, czyli ulgową w stosunku do normalnej/pełnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Dzięki Bartku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Chcę się dowiedzieć ile wynosi opłata NORMALNA bądź PEŁNA na wody nizinne bez trollingu...takiej jasnej informacji tam nie widzę. W tabeli widzę słowo ULGOWA i to jest w.g. mnie mylące 118 + 75 Kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Na 2016 rok Okręg Mazowiecki ponownie bez żadnego porozumienia. Zaskoczony nie jestem ale info dla innych. 125zł składka na wody nizinne165 nizinne i górskie425zł nizinne + trolling465zł nizinne + górskie + trolling600zł opłata dla niezrzeszonych40zł dzień dla zrzeszonych - 70zł dla niezrzeszonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Czyli juz wiem ze opłacam składki ciechanowskie i cale lowienie przenoszę na wkre 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 465 zł to trzeba się szykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Na 2016 rok Okręg Mazowiecki ponownie bez żadnego porozumienia. Zaskoczony nie jestem ale info dla innych. A miałem nadzieję , że idzie ku lepszemu , eh szkoda gadać . Mogło by się wydawać ,że porozumienie pomiędzy OM i OC powinno być oczywistym i naturalnym . Znowu wygrały jakieś niezrozumiałe układy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Cóż za farsa. Oczywiście opłaty poszły w górę, porozumień brak 2016 - opłacam w Siedlcach. Na pohybel! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi