sacha Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 W nowym sezonie chcę łowić w OM łącznie z wodami górskimi . Chciałbym też móc połowić na Wkrze i Liwcu . Ile będzie kosztować taka fanaberia i jak to przeprowadzić logistycznie? W moim przypadku , to można zacząć myśleć o zniżkach dla emerytów- rencistów .W moim też prawie emeryt ale koszt to : członkowska i okręgowa w OS + okręgowa w OM ale logistycznie nie bardzo wiem, ja dałem radę będąc członkiem koła w Sobieniach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinDoktor Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Ja tak jak rok temu - członkowska w Mińsku Maz. "13" a okręgowa na mazowiecki. Trzeba przynajmniej tak wspierać macierzyste koła. Chociaż dziś było by mi bardziej po drodze opłacać całość w Wa-wie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Panowie, czy ktoś z Was, kto pracuje w Warszawie, a mieszka w Siedlcach, lub na odwrót jest w stanie opłacić moją kartę wędkarską? Niestety, ale w Siedlcach nie będę wcześniej niż 27 grudnia (nie jestem czasowy w chwili obecnej). Na początku roku szykuje mi się kilkudniowy wypad na trocie, dlatego też muszę mieć chwilę czasu aby załatwić formalności związane z okręgiem toruńskim Planuję w następny weekend do Garwolina się wybrać, mógłbym Ci opłacić jeżeli mają już naklejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Panowie, czy ktoś z Was, kto pracuje w Warszawie, a mieszka w Siedlcach, lub na odwrót jest w stanie opłacić moją kartę wędkarską? Niestety, ale w Siedlcach nie będę wcześniej niż 27 grudnia (nie jestem czasowy w chwili obecnej). Na początku roku szykuje mi się kilkudniowy wypad na trocie, dlatego też muszę mieć chwilę czasu aby załatwić formalności związane z okręgiem toruńskim Masz zawsze opcje Poczty Polskiej. Zadzwoń do Siedlec i zapytaj czy da radę. Załatwiałem tak opłaty w innych okręgach i nie było problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Do tego trzeba doliczyć 75 składki członkowskiej czyli nizinne,trolling i składka pincet drogi kawalerze. Coraz lepiej sobie nasz związek poczyna biorąc pod uwagę rybność np.takiej Wisły która chyba kompletnie nie jest zarybiana. Faktycznie zapomniał człowiek o członkowskiej Za 60/80zł można kupić naklejki do legitymacji studenckiej, wtedy masz zniżki 50% hehehe .Naklejki mam oryginalne i co z tego lat sobie nie odejmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Na początku roku szykuje mi się kilkudniowy wypad na trocie, dlatego też muszę mieć chwilę czasu aby załatwić formalności związane z okręgiem toruńskim W okręgu toruńskim czasówki płacisz przez neta. W necie jest nawet aplikacja która to mocno ułatwia. Jeśli potrzebujesz zezwolenia na cały rok i nie chcesz przyjeżdżać do Torunia to mogę pomóc w opłaceniu Sam będę pod koniec grudnia jechał po znaczki to mogę zapłacić na kilka kart 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 W okręgu toruńskim czasówki płacisz przez neta. W necie jest nawet aplikacja która to mocno ułatwia. Jeśli potrzebujesz zezwolenia na cały rok i nie chcesz przyjeżdżać do Torunia to mogę pomóc w opłaceniu Sam będę pod koniec grudnia jechał po znaczki to mogę zapłacić na kilka kart Cześć Przemek! Z zezwoleniem okresowym nie ma problemu. W nowym sezonie chcę jednak opłacić Drwęcę na cały rok. O więcej szczegółów zapytam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Cześć Przemek! Z zezwoleniem okresowym nie ma problemu. W nowym sezonie chcę jednak opłacić Drwęcę na cały rok. O więcej szczegółów zapytam na priv Pytaj jak coś jeszcze będzie potrzeba. Gdyby ktoś jeszcze potrzebował opłacić cały sezon a nie chce przyjeżdżać do Torunia to można się dogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delux Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Ja tez tak jak w zeszlym roku czlonkowska wespre Ciechanowski. Namowie do tego wszystkich ktorych rok temu tez udalo mi sie przekonac zasilajac szeregi kola Pułtuskiego. Okregowa trzeba jednak oplacic w mazowieckim. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 (edytowane) W imieniu zarządów okręgu siedleckiego i ciechanowskiego, a szczególnie w imieniu wędkarzy, którzy mieszkają i łowią w tych okręgach, dziękuję lojalnym członkom. Kasy jest mniej, ale członków nie ubywa, to jest wartość. Wasze decyzje motywują do działania, może ktoś, kiedyś, doceni Wasze decyzje finansowe.Po raz kolejny zapraszam do uczestnictwa w tym związku w sposób świadomy, nie bądźcie klientami, stawajcie się pełnoprawnymi członkami Polskiego Związku Wędkarskiego. To Zjazdy decydują o przyszłości, to delegaci podejmują decyzje, których konsekwencje ponosimy. Koledzy, bądźcie tam, decydujcie. Zrzędzenie tutaj, na forum, nic nie zmieni. Jedno wystąpienie na zjeździe, na zebraniu sprawozdawczym w kole, zmienić może wiele. Tędy droga prowadzi. Edytowane 29 Listopada 2015 przez bartsiedlce 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Lowi ktoś na Białym kolo Gostynina? Na echo zacne zapisy a od 2 dni lipa ... dużo drobnicy, wokół luki a oxy tylko palczaki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi