spinnerman Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Cieszcie się , że Wam tam Wisły rekinem nie zarybili.........oooo albo arapaimą hehehehe :lol: Ooooo nasze chłopcy i z tym by sobie poradzily hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 PZW przez wiele lat zarybia Bałtyk trocią i łososiem to i Wisłę też można zarybiać, a coooo... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Wybaczcie, ale co mnie obchodzą żale tzw. niezrzeszonych? Chcesz to opłać składkę, nie chcesz to nie płać. Jak chcesz łowić jako niezrzeszony to płać to, co jest ustalone.PZW, w tym i okręg krakowski, jest chory. Jak wiele rzeczy w tym i nie tylko tym kraju. I co, mam się obrażać, pluć jadem?Wyluzujcie Dla rozluźnienia pozdrowienia z W3: Dzisiejszy, jeszcze ciepła fotka z przed godziny.Fotkę samojebkę przestrzeliłem, ale coś tam widać.A teraz kilka szczegółów dla zainteresowanych łowieniem ryb. Sandacz opaskowy. 1,5 h łowienia i niestety cały czas padało. Woblerek klasyczny, płytko chodząca uklejka. Pierwsze branie spaprałem i ryba spadła. Chyba przez przytępione kotwiczki. Zmiana woblerka i po godzinie poprawka ze zdjęcia. Co ciekawe oba brania w trakcie dość szybkiego, agresywnego prowadzenia woblerka. Chyba im to dziś pasowało. Jakoś zawsze różnie prowadzę woblerka, od zatrzymań w nurcie po szybkie podciągnięcia. Raz biorą na postawionego w nurcie, kiedy indziej na "uciekającego". Zostałbym dłużej, ale zacząłem przemakać a i tak wypad udany. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Sandaczowcy to chyba najtwardszy odłam odkąd wprowadzono okres ochronny na miętusa. Gratuluję, pozdrawiam "nocnego"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Odnośnie zarybienia W3 karpiem. Wystarczy zadzwonić i spytać, rybki wpuszczone do zalewu nowohuckiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Do Zalewu? Nie jest on na osobnej licencji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Też byłem zdziwiony, ale takiej informacji mi udzielono, zatem nie wpuszcza się "brudasów" do Wisły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Bardzo ciekawe jest to co piszecie, my na Śląsku sprawy od 5 lat wzięliśmy w swoje ręce. Niektórzy z Was pewnie widzieli i wiedzą co nieco.W przyszłym roku przy 6-stej zrzutce będą i Wasi członkowie. PZW-ałkarski Wam w niczym nie pomoże. Umiesz liczyć, licz na siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebort Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Francik, weź wreszcie z siebie wyduś tę radosną nowinę, co tam wspaniałego stworzyłeś, albo skończ w każdym wątku nawracać z tajemniczą miną i podniosłym tonem + pogardą dla plebsu. To takie dziecinne i już męczące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 a propos Karpia: http://www.pzw.org.pl/home/wiadomosci/105601/60/karp_bez_limitu_rocznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi