hozel79 Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Witam, pytanie do posiadaczy wędki TEAM DRAGON Big River 2,90m 14-35gr. Czy te 35gr ta jest maximum tego kija czy jest jeszcze zapas i czy 35gr to jig + guma czy sam jig 35gr. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Siema jest zapas 40g+guma też da radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hozel79 Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Ale w jakim sensie da radę. Czy 40g + guma ok 15g i swobodnie tym rzucasz czy rzut musi być delikatny i kontrolowany aby wędka nie strzeliła. Z podbiciem przynęty nie ma problemu przy takiej główce + guma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Z którego roku ten model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzejko Opublikowano 18 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 Zakładam, że to wersja z białą wstawką na blanku nad rękojeścią. Miałem przez sezon, moim zdaniem główka 35g + kopyto 4" to całkowity maks. dla tej wędki na wodę stojącą - jeszcze rzuci i podbije. W rzece 30g i kopyto 3". Najlepiej pracuje od główki 15g do 25g + kopyto 3". Chcesz łowić ciężej, pomyśl o mocniejszym kiju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 18 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 Nie mam białej wstawki. Chcę rzucić okiem do katalogu ale nie wiem z którego roku może być ten model. W 2013-2014 widziałem już jakieś chyba były. Chyyyyyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi