kryst Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 http://www.tackletour.com/reviewdaiwazillionsaltistpreview20 10.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 daiwa tez nie proznuje, oferujac nowe/stare multiplikatory pomalowane na inne kolory. Przeczytalem ten test i zastanawialem sie czemu w multiplikatorze do polowow w morzu zamontowano tak szybka przekladnie. Juz nawet wiem, co zaczeloby sie dziac po pol roku uzywania tego multiplikatora w moich warunkach. Generalnie nie przekonywuja mnie zupelnie konstrukcje o tak szybkich przelozeniach. Do lowienia z plazy czy na przybrzeznych partach morza zupenie odpada. Niemniej Zillion PE special spisywal sie bardzo dobrze, choc z w praktyce zauwarzylem, ze w przypadku lowienia w slonej wodzie pewnym utrudnieniem jest osadzone na szpuli lozysko glowne. W zillionie PE jest ono dodatkowo umieszczone w kolnierzu, ktory wchodzi w otwor bedacy czescia korpusu multiplikatora. Dobre wyplukanie soli z tego miejsca jest dosc trudne. W shimaniakach, ktore sa Free spool znacznie latwiej utrzymac os i lozyska glowne w multiplikatorze w nalezytej czystosci. To przeklada sie na zywotnosc tych czesci kolowrotka. pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 [...]Niemniej Zillion PE special spisywal sie[...] pozd JW Znaczy zajechałeś go czy tylko tylko tak napisałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 uznalem, ze szkoda zajezdzac multika za ponad 1000 zl w warunkach gdzie uzywanie jakis topowych wodotryskow jest zupelnie zbedne, wiec ... sprzedalem zilliona PE. W warunkach jakich zdarza mi sie lowic, curado 201 D jest juz absolutnym topem i nic wiecej nie uzywam.. pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Fiu fiu, myślałem już, że powtórka z Premier była Oby służył CU201 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi