Skocz do zawartości
  • 0

Jednodniowe spotkanie jerkbait.pl nad Wartą - poszukuję chętnych do organizacji i do zlotu

admin

Pytanie

Panie, Panowie,

Od pewnego czasu chodzi za mną chęć zorganizowania spotkania nad Wartą. Mieliśmy już Odrę, dwa razy Bug więc czas na inną rzekę. Jaki jest cel tego maila? Otóż chciałbym się zorientować, kto byłby chętny na takie spotkanie oraz kto mógłby dla nas je zorganizować.

Chętni proszę o wpisywanie się w niniejszym wątku. Termin? Może wrzesień? Myślę, że rybą nadal mógłby być boleń.

Chętni do organizacji - wybór miejscówki, opieka podczas spotkania (omówienie odcinka, pomoc uczestnikom zlotu, przewodnictwo), organizacja ogniska itd.

Pozdrawiam

Remek

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Jestem chętny, takie spotkanie byłoby na pewno ciekawe, tym bardziej że Warta to piękna rzeka.

Co do terminu - Wrzesień jest w porządku.

Niestety nad tą rzeką byłem raz, w górę od Śremu, za Boleniem nie chodziłem, ale szczupaków kilka trafiłem.

W związku z powyższym jako organizator odpadam.

Pozdrawiam

Kuba

PS: Koledzy z nad Warty, nie dajcie się prosić i długo namawiać :D

• 0

witam. chętnie przybędę na spotkanie i wraz z chłopakami z ART ROD- u podejmiemy się organizacji według punktów które wymienił @remek. pozdrawiam :D

chłopaki, szacun B)

Kolegów z Wielkopolski zawsze miło spotkać więc jeśli tylko dam radę - przyjadę.

Pozdrawiam

• 0

Witam

na początek się pragnę poinformować,że jestem nowym użytkownikiem i zapalonym wędkarzem,stronkę odwiedzam od dłuższego czasu ale dopiero dziś się zalogowałem,chętnie bym na takie spotkanko się wybrał i was poznał myślę ,że wrzesień jest OK.

Pozdrawiam

Mariusz