hozel79 Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Witam, szukam informacji na temat w/w daiwy. Czy jest to kij godny polecenia? Czy C.W. 15-45g jest dobrze opisane czy jest zapas mocy. Z góry dziękuję za odpowiedz i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Wiesz moim zdaniem seria exceler jest bardzo udana. Można kupić w dobrych pieniądzach, a jakościowo też są w porządku. Lekkie, smukłe blanki z mocą w dolniku, ładnie wykończone. Ja miałem 3-18g i łowiłem nim bolki na lekko, byłem bardzo zadowolony. Przeważnie zakładałem Woblery do 14 g. Sprzedałem bo kupiłem avida. Kolega ma kijek z tej serii chyba do 50g i łowi nim szczupaki i sandacze, ryby z nich nie spadają. Tylko raczej nie są to x-fasty jak w opisie, a już na pewno nie te z niższym c.w. Zakres wyrzutowy minimalnie zawyżony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comen Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Mam takiego excelera opisanego jako seatrout- na plażową trotkę. Kijek godny polecenia.Fajnie się ładuje, daleko się rzuca i dobrze pracuje przy rybie.Ostatnio przy okazji wędkowania kolega porównywał tego excelera do infinity Q też seatrouta i stwierdził, że mniej męczy rękę przy dłuższym łowieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hozel79 Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 comen a czy możesz opisać jakimi przynętami łowisz, chodzi mi o gramaturę. Czy te C.W. 15-45g jest dobrze opisane i nie ma problemu z rzutami 45g. przynętą. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comen Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi