mtz 25 Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Chciałem zapytać o opinie na temat tytułowej wędki. Taką propozycję dostałem od znajomego żeby sie zamienieć - no bo ty tam łowisz czesto na malych rzekach to ci sie tam przyda co nie. To juz nie wazne co on tam by za nią dostał. Chodzi mi o Wasze opinie na temat tego kijaszka, do jakiego lowienia sie nadaje?, do jakich przynet?, na jakie ryby? i wogóle wszystko co o nim można dobrego bądz złego powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Fajny szybki kijek, jakies okonki ewentualnie delikatnie sandacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtz 25 Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 (edytowane) To troche dupa bo myslaem ze nada sie na jakies kleniki, jazie na obrotówki, wahadelka i cykady. Ten znajomy mówił że to raczej akcja medium fast, i katolog tez to podaje wiec sądze ze nawet z pstragalem sobie da rade. Edytowane 20 Listopada 2014 przez mtz25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 To troche dupa bo myslaem ze nada sie na jakies kleniki, jazie na obrotówki, wahadelka i cykady. Ten znajomy mówił że to raczej akcja medium fast, i katolog tez to podaje wiec sądze ze nawet z pstragalem sobie da rade.Katalogiem w przypadku Black Rocka się nie sugeruj,bo większość tych kijów jest niedoszacowana,czasem mocno.Moim zdaniem,jeżeli masz możliwość,lepiej go sprawdzić nad wodą.Porzucać,poprowadzić różne przynęty.Ogólnie fajne kije,ale właśnie ze względu na opisy niekiedy od czapy lepiej nie brac ich w ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Ja mialem fast, wiec Ty musisz ta sprawdzic sam nad woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi