lvlaldi Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Witam.Pytanie jest o kij wymieniony w temacie.Chcialbym poznac opinie ludzi, ktorzy nim troszke porzucali. Szukalem troche w necie na temat najnowyszych kiji spiningowych daiwy i niewiele znalazlem. Interesuje mnie miedzy innym grubosc scianek, oraz material z ktorego sa zbudowane (włókno węglowe CVF Complex - ale niby jaki to modol ?? ktora generacja i czy wogole mozna to jakos sklasyfikowac ???Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirr Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 no no!! zawsze mnie intrygowała ta seria a zwłaszcza - <_< King Demon Hooker <_< sprawia wrażenie delikatnej i pozostały obawy jak spisałaby się w surowych warunkach nadwiślańskiej mandżurii. Mając go w ręce ciężko się z nim rozstać - nie wątpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Demon Hooker to rzeczywiście ciekawa nazwa dla kija <_< niezorientowanym polecam zajrzeć do jakiegoś amerykańskiego słownika ... to by się zgdzało z resztą - z demon hooker może być ciężko się rozstać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 I jakie fajne omotki. <_< Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 max hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lvlaldi Opublikowano 26 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Lady D.Zastanawia mnie po jakiego czorta w wedzisku o cw. 7-28 pierwsza przelotka jest na dwoch stopkach ?? Gumo, Szpiegu z tych omotek sie nabijacie czy co ;>? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Gumo, Szpiegu z tych omotek sie nabijacie czy co ;>? http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=9303& ;start=0&mrok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Panowie dowcipnisie - znacie bajkę o groszku.... znamy tez o tymitunie ale to chyba nie temat tego watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedrozo1 Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Jestem szczęśliwym posiadaczem W. Master od tygodnia ,po przesiadce z Lesath 3-12g.Wędka jak wędka,na tym poziomie nie może być zawodu z wędziska, więc nie będę pisał bzdur o wytrzymałości czy czułości,od Lesath różni się akcją szczytową (Leseth półparabolik )i wagą ,jest o 30 g lżejsza i to jest jej największa zaleta .Kontrola nawet najmniejszej przynęnty jest perfekcyjna i aż się chce nią bawić, ponieważ nie sprawia to żadnego wysiłku.W połączeniu ze Stellą 2500 jest idealnie wyważona i po 10 h dopiero chce się łowić.Jak na razie ochrzciłem ją kilowym kleniem i hol się odbył bez zarzutu.Jeżeli ktoś chce wiedzieć więcej, to po niedzieli będę mądrzejszy o następne 10h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi