watykanczyk Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Dotychczas używałem do połowu suma na spinning tylko Power Pro, ale ono już się skończyło i chciałbym spróbować plecionki japońskiej. Jakie są wasze doświadczenia w tym temacie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerkins Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Polecam stren sonic gruby przekrój. Dużo lepsza niż power pro ... w każdym aspekcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Uzywam od kilku sezonow daiw przeroznych. Aktualnie mam dziewicza 80lbs samurai accudepth. Bez problemow uzywalem 60lbs samurai accudepth 70lbs tournament i 50lbs shinobi. Cienkie i mocne. Accudepth dobry do trola. Nie wzialbym ich na trudna technicznie wode do codziennej orki. Mam zle doswiadczenia z japoncami 8x. Swoich plecionek uzywam tylko w hiszpani na relatywnie czystej wodzie do trolingu. Kupuje nowa co wyjazd i jest mi obojetne jak sie bedzie zachowywac po miesiacu orania. Zwykle po tygodniowym lowieniu trafiaja na kolowrotki na kuter czy w inne tego typu miejsce gdzie uzywane sa bardzo rzadko. I nawet jakby stracily 50% mocy dalej wystarczaja. 2m kawalek samuraia 80lbs wiazany palomarem strzela na wezle przy okolo 16kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Problem z sonic powyzej 60lbs jest koszmarnie gruby. I nie ma wersji roznokolorowych do trola... pozatym ideal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Używałem w tym sezonie(do spina i wiślanego trolla) 60-funtowego Duela 8x Multicolor z metrowym przyponem UNI CAT TRACTIVE i.......nie narzekałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi