czaro73 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Hej !Mam pytanie, czy ktoś z Was polował na Odrze w okolicach Cigacic i Głogowa ?Z góry dziękuję za jakiekolwiek podpowiedzi. Pozdr. Czaro73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woys Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 W tym roku były zawody z okręgu poznańskiego na początku maja. Goniło kupe bolenia z tym ze wciagały malutkie rybki osobiscie złowiłem 2 bolki miarowe 2 mi poszły, kolega z klubu złowił bolka 70+. 2 lata temu na otwarciu gp okręgu było to samo wuchta bolenia tyle że były większe i żerowały na dużych uklejach. Ogółem bardzo dużo bolka, ładne duże główki, i to tyle co moge powiedzieć. Na temat innych ryb niemoge powiedziec nic bo głównie boleń mnie interesuje, reszta schodzi na 2 plan . ( W cigacicach te zawody były oczywiscie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek Kleń Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 ja łowie czasami w okolicach ujścia Baryczy ( zależy jak często wujka odwiedzam ) w okolicy ujścia Baryczy i na niej samej można naprawdę nałowić się okoni natomiast opaski obfitują w klenie jazie i bolki. W Cigacicach łowie częściej jest tam dużo kleni boleni trafia się brzana i sandacz. Niestety wodę w Cigacicach trzeba męczyć i męczyć aby mieć wyniki ( bardzo duża presja ) okolice ujścia Baryczy są miej nawiedzane przez mięsiarzy ale samo ujscie jest zawsze zajęte xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidKa Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Witam i o info pytam. Niestety moje miejscówki spalone za kwotę 5.000 asf rządzi a mundurowi ganiają :/ pracuje w gastronomii i końcówka roku oczywiście zaje... Na oderke blisko 100 km a ganianie za nocnikami to moje uzależnienie jak tam sprawa wygląda byłem tam ostatnio w czasach jak jakiś miłośnik zedow zabrał się za grafikę i mapkę na fb wymalowal bo kredki w głowie miał... Interesuje mnie nasyp kolejowy bo pewnie w porcie trzeba zapisy robić a i się nie będę chopokom z zielonej montowal czasu brak a swoje opaski znam co do kamienia, wlatuje w nocy, bawie się świetnie i uciekam do chaty spać bo z ranca robota... Nie proszę o gotowy przepis tylko info stanu faktycznego co tam się pozmieniało od kogoś kto jest na czasie... Zapraszam na priva Pzdrawiam Dawid Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Cześć,nie do końca zrozumiałem co napisałeś ale jeśli chodzi o port w Cigacicach to wody mało, ryby się już zgrupowały i PZW Zielona Góra zrobiło kanał portowy odcinkiem no - kill. Wędkarzy jest dużo ale odkąd jest to łowisko no kill to tylko na spining wędkują, w tygodniu nie ma tragedi spokojnie znajdziesz miejsce dla siebie. Ryby jak to ryby, musisz trafić dzień, ale raczej nie jest to eldorado. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 ???? Ja się tak czasami zastanawiam czy forumowicze piszący posty je czytają. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Hej, podpiszcie petycję aby uchronić Odrę przed jej zamianą w kanał żeglugowy - ja już podpisałem. https://eko-unia.org.pl/petycje/p_4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej smochy Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Witam.Może jest ktoś z okolic Sulechów czy Cigacice.Zamierzam się tam wybrać nad Odrę o szukam info gdzie warto pokechac w tamte rejony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek134523 Opublikowano 10 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 Witam ! Aktywnie łowie na Odrze w Głogowie. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi