leslaw Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Czy zlote haczyki, zlote kotwiczki maja przewage w wedkarstwie muchowym ?.Dzieki, Leslaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Ze względów prestiżowych zdecydowanie tak ! Choć kadra narodowa zdecydowanie woli platynę ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Przy polowie lososi podobno tak. Slyszalem historie o przypadkach kiedy lapaly muchy nakrecone na srebrnej kotwieczce. Ten sam wzor na zlotej kotwie byl ignorowany. Ile w tym prawdy, to nie wiem. Mysle, ze blysk haczyka moze byc dodatkowym wabikiem. Ale nie w kazdych warunkach i nie na kazda rybe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Ja natomiast sądzę, co pewnie nie jest odkrywcze, że 'gold' to kolor który cudnie działa na wzdręgi !.W wodach obfitujących w ten gatunek, wiele razy przy połowach spławikowych było mi dane na ów złoty i pusty haczyk (szczególnie przy ściąganiu zestawu) wyciągać te piękne krwisto-płetwe rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi